Nu se stie sigur... daca era o societate ultra secreta cum se tot zice,, nu afla toata lumea de ei, se ascundeau si eu.
Nu contest totusi ideea asta, ca suntem condusi de oameni foarte bogati si destepti din umbra, iar noi suntem marionetele lor.
Eu fac parte din Illuminati, deci sunt dovada ca exista. Primesc 100 de dolari pe ora de la reptilianul George Soros sa stau pe TPU si sa-i raspandesc propaganda. Daca vrea careva sa mi se alature e mai mult decat binevenit. Avem nevoie de cat de multi adepti pentru a crea Noua Ordine Mondiala, in care evreii sa conduca lumea si sa-i extermine pe toti crestinii albi, apoi sa se realizeze globalizarea absoluta, ca intr-un final sa fim pregatiti sa ne intalnim cu civilizatia extraterestra Annunaki, adica aia care au facut piramidele din Egipt. Dupa cum vezi, viitorul suna bine, si nimeni nu ar trebui sa se ingrijoreze. Soros lucreaza pentru tine.
Uite eu sunt un adept al familiei regale din galaxia iris am fost trimis pentru a investiga si de a distruge clanurile care manipulează oameni in scopuri rele si distructive...voi sunteti o rasa pasnică de finte extradimensionale?
Daca chiar esti din galaxia aia, ar fi trebuit sa-ti dai seama dupa raspunsul meu ce fel de specie fara de speranta suntem noi oamenii.
Pai sa vedem, iluminati are 9 litere, 9 este ca un 6 intors, 9-6=3, triunghiul illuminati are 3 laturi, deci da, exista si iluminati.
Dupa cum vezi pentru unii exista, pentru altii nu. Dar nici unii nu stiu de la ce vine " vineri 13"