Lol, parca ai povestit despre mine si prietena mea Alex(andra). Chiar ma uimeste... O_o
Pe mine ma cheama Ana si ma regasesc acolo desi nu sunt printe primii. Logic ca ma prefer pe mine. Daca vreti sa o "corupeti" pe Alexandra mai bine renuntati.
Ha, și pe mine mă cheamă Ana Alexandra.
Sunt două părți din mine în diverse perioade.
Pe mine ma cheama Ana Maria dar nu am prea avut probleme cum ca as avea doua parti. Am fost mereu Ana ceea tupeista...
Daca ai face o Bianca, in care sa pui cate ceva din amundoua, anume: De la Alexandra sa pui eleganta si afectivitatea, iar noua persoana sa isi sustina bine punctul de vedere si sa stie sa fie putin "rea". Atunci mi-ai descris idealul. Crede-ma pe cuvant: Extremele sunt urate, calea de mijloc e cea mai buna.
Prefer sinceritatea Anei.Dar mie imi plac ambele pentru ca sunt ele insuti si nu le intereseaza ce cred oamenii despre ele. Sper ca te-am ajutat! Pa, pa.
Buna!
Eu NU prefer pe niciuna.Este prea de le o extrema la alta! Nu o prefer nici pe fata speriata de bombe( si nici pe fata prea baietoasa.
Fiecare are cate un lucru esential, care trebuie sesizat:Alexandra nu injura, este un model bun.Ana este indeferenta la parerile celorlalti, si o apreciez.
Gandeste-te, poate Andrada va fi rodul unirii lor( 2 in 1), poate va fi perfecta.
Foarte inteligenta intrebare!
De-aia am pus extrema, să fie mai greu. Asta am și vrut.
Da, și eu prefer câte două din fiecare.
Pe mine așa mă cheamă: Ana Alexandra. Și chiar pe vremea când eram Alexandra, chiar așa eram strigată. Deși detest numele ăsta. Apoi, când m-am mutat la altă școală și am avut curajul să spun că vreau să fiu numită Ana, am ajuns din ce în ce mai rebelă, până când am devenit bătăușă de bătrânei, cum zicea cineva. Acum sunt Annexandra. Mai echilibrată din punctul ăsta de vedere.
Mersi .
N-ai pentru ce.
Într-adevăr.
Nu știm însă ce e în mintea Alexandrei cu totul, dacă doar se teme de niște limite sau are onestitatea în spirit, respectându-și principiile cu strictețe. Poate uneori se teme să spună ceva, deși și-ar dori.
Eu ma refeream ca Alexandra nu risca copiind la teste
Da, mă gândeam eu.
Pai de-aia zic...astfel Ana nu e cinstita cu ea insasi. Lucrul asta conteaza mult pentru persoane ca mine. Bine, doar din ce ai dat tu ca exemple. Dar daca e sa ma pui sa aleg dintre aceste 2 extreme, as alege-o pe Alexandra. La Ana nu ma impresioneaza nimic.
Dacă vrei să o faci cu una dintre ele, dar nu vrei să se rezume doar la atât eu ți-aș recomanda-o pe Alexandra. Dacă nu ''răspunde obraznic'' și ''se supune'' părinților și profesorilor, nu înseamnă că nu este sinceră, ci încearcă, din câte am înțeles de la tine, să fie pe placul tuturor. Ceea ce nu e un lucru rău. Și nu uita ce se spune: ''mâța blândă sgârie rău''.
Pe de altă parte Ana, care este mai rebelă, s-ar putea să-ți dea cu flit, înțelegi? Cum ai spus și tu: „dă-i dracu' pe toți, oricum o să moară", așa ar putea spune și despre tine.
Acum bineînțeles depinde pe cine placi tu mai mult și de care te simți atras. Sper că ți-am fost de ajutor.