Nu te apuca de ele frate. cu banii de pe tigari intr-o saptamana iti iei ceva. sunt fumator. dau 5, 6 milioane pe luna pe ele. nu e neaparat ca iti place. e o dependenta.mie unul nu imi mai place, dar nu ma pot lasa...
Eu m-am lăsat, dar pot spune ca țigările au avut un alt efect asupra mea, spre deosebire de cazul tau. Nu pot spune ca mi-a plăcut sa fumez, dar cu toate astea am continuat pentru ca a devenit o dependență. Dar sunt mandra ca am avut voința sa ma las.
Daca vezi ca nu merge, îți sugerez sa nu continui. Nu te ajuta cu nimic. Pe langa faptul ca iti distrugi sanatatea, practic e ca si cum ți-ai arde banii. In fine, asta e decizia ta, eu doar ți-am dat un sfat din experiență.
Nu poti sa fumezi deoarece nu esti dependent. E bine sa te lasi de fumat si tigarile pe care le ai in casa le poti da la un fumator.
Este o reacţie normală a organismului. Toţi la început experimentează aceste reacţii.
Dar nu văd de ce te-ai tăia, ca să vezi cum e să te doară. Bucură-te că nu eşti dependent şi lasă prostiile!
Asa se intampla cand fumezi dupa urechea altora si la impresie! Cele mai proaste produse in viata,, iar 'smecherii' fac bani pe carca prostimii.