Hai sa lasam filozovia este clar ca sti deja raspunsul.Acum iti voi spune parerea mea despre curve.Eu consider o femeie ca este curva atunci cand nu iubeste barbatul dar totusi face sex cu el.Atata timp cat o femeie iubeste si cauta sa aduca fericire celuilalt de langa ea eu o consider cu mana pe inima femeie adevarata.Curvele sunt scursurile societatii si sper ca m-am facut inteles.
Da sa traiti! ...ai funda pentru cel mai exact raspuns chiar daca am simtit deja putina rautate
"daca se culca cu mai multi barbati este considerata curva". Orice argumente aduci, tot la ideea asta raman.
Stiu.si eu sunt de aceeasi parere (ps: cheia este dick, lacatul este pussy. Barbatii au o "cheie speciala", daca o femeie este "deschisa" de mai multe "chei" inseamna ca e "stricata"
Te iubesc Iti dau un suc.De unde esti?
Haaaaaa, ce bestie...i-auzi ma iubeste femeile si e moarte dupe mine)))***.
)
Femeia nu este curva daca se culca cu mai multi barbati. Renuntati la aceasta prejudecata. Sufletul unei femei trebuie sa fie un imens ocean plin de secrete.
Nu-i vb ca se culca cu mai multi ..ci ca se culca cu altcineva in afara de iubitul ei... oricum nici o femeie nu isi spune secretele intime, sau poate... oricum sunt departea barbatilor. am cv cu femeia in general
Mda.exact cum zici : esti un PUI DE GUNOI ramai unde ti-e locul si nu te baga sa comentezi aiurea