| anda1313 a întrebat:

Intrebarea este si pentru femei si pentru barbatii.
Cumparati reviste si ziare? Care ziare si care reviste? De ce? Care e motivul? Doresc raspunsurile de genul" pasionata de arta culinara", imi imbogatesc cultura generala" samd.

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Singura revistă pe care o cumpăr este psihologies magazine pentru că îmi place psihologia şi vreau să îmi îmbunătăţesc viaţa, să aflu mai multe despre mine şi despre felul cum se pot trata anumite probleme.

9 răspunsuri:
| User a răspuns:

Nu.

lolita
| lolita a răspuns:

Ziarele le citesc pe internet cumpar reviste lunare de ex: muy interesante (foarte interesant), elle, cuore si el jueves.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mulţumesc!

daniela
| daniela a răspuns:

Imi sa cumpar Adevarul de sambata cu suplimentul Sanatatea si in general ziarul Adevaraul care are lipsa totala tema "politica" si uneori ziarul financiar

| georgiana a răspuns:

Ziarul Adevarul il cumpar impreuna cu cartea care apare in saptamana respectiva, reviste precum bravo girll, cool girll sau cele de retete culinare si nu numai.

| iri a răspuns:

Citesc ziare de sport pentru ca sunt pasionata de fotbal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumpar nici reviste nici ziare.

| kordosoft a răspuns:

Nu le cumpar pentru ca imi este lene sa ma duc pana la un chiosc de presa ca sa-mi iau un ziar asa ca am decis sa le citesc online(it's more cheap) si de obicei Adevarul, IT-C sunt principalele "norocoase"; le citesc deoarece am nevoie sa raman informat cu ce se mai intampla prin aceasta tara iar cu tehnologia nu pot ramane in urma...

| destiny17 a răspuns:

Nu prea