A încărcat-o de pe comp-ul ei ori de pe net. http://imgur.com/ în dreapta, la upload images, alegi de unde vrei să-ți uploadezi imaginea. Imagini de pe net știi cum să descarci? :) Momentan nu gândesc prea clar, nici nu știu dacă are sens ce-am scris... în fine, dacă ai întrebări, mă întrebi, între timp o să-mi fac o cafea(nu că ar interesa pe cineva).
Adica trebuie neaparat sa le descarci in computer pentru a le putea utiliza?! Nu se poate altfel-DACA da -CUM?
Si ce e acela ''comp''?
...si inca o intrebare ai neaparat nevoie de cont pentru asta?
Care sunt avantajele faptului ca ai un cont pe imagur?
Multumesc!
Nu neapărat, poți să pui și linkul de pe internet(mai întâi dai click pe "web") dar majoritatea nu merg din cauza numeroaselor caractere de la baza linkului, îți dă eroare.
Comp=computer.
Nu e nevoie de cont. Dacă-ți faci unul, poți comenta la unele postări faimoase de pe site(imgur), poți da like sau dislike la postări și pozele pe care le-ai încărcat tu, se vor păstra în cont.
Hai ca e usor. E plin fb-ul de pagini facute de fetite care pun n poze pe ora, asa ca pun ce gasesc, ce le place sau ce pun alte pagini. Respectivul user o fi vazut pe acolo pantofii aia, altfel ar fi fost vreun link cu vreun magazin de unde ii poti cumpara.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: