De mentionat, pentru faptul ca nu am mers la nunta cu ea.mai nou sunt si incuiat dupa ea, vreau obiectivitate si critica constructiva va rog. Numai bine
Dar ai scris frate - esti ff suparat - stai linistit -orice sac are peticul lui - Bafta la o fata cum o doresti tu
Domnule viata este asa de scurta incit nu prea asteapta imbecili s-o traiasca ci trece nestingherita pe linga ei si la fel sint si oamenii, se scutura repede de sclifositi si sclifosite care dau vina pentru toate esecurile lor pe parteneri sau partenere.Toti sint vinovati numai ei nu.Iar de tras in piept emotional nu cred ca a scapat cineva dar diferenta este ca nu toti se pun cu botul pe labe si-si pling de mila asteptind nu stiu ce sfint sau sfinta numai pentru ei. Pune dreacu'mina si frige protejat tot ce simti si, in cazul refuzurilor, nu te mai gindi ca se scufunda pamintul.
Daca ai intre 30 si 35 de ani inca esti la timp sa ai o femeie dar daca ai trecut pragul limitarii de varsta nu prea are farmec sa ai ceva dar no orice se poate mai ales daca esti optimist ai de castigat in viata.