Intrebarea zilei? Lasa-i pe administratori sa hotarasca asta. Budismul este o religie nu o secta.Si unde ai auzit tu de practica sexuala in budism? Cred ca aici exista un singur fanfaron.Citeste aici si lamureste-te:http://parapsy.ro/ro/Ce%20este%20Budismul%3F
Dario tata-nu toata caile budiste au practica sexuala eu stiu doar de una vajrayana. nimeni nu-ti va specifica acest mic amanunt...doar cei din cerc au parte de dezvaluri de genul acesta. am stat pe langa ei suficient incat sa nu stiu ce e in spatele cortinei-si surpriza a fost de proportie. un soc-ca o lovitura direct in shasrara. inca nu mi-am revenit dupa acest "minor" aspect. daca esti un asa fan si infocat uneori e bine a nu vb in necunostinta de cauza. cauta despre Mithuna-este una din practicile sexuale. deschide ochii!
Specific ca nu este ceva rau-DOAR CA NU AGREEZ MIZERIILE care vor sa fii stapani pe viata si modul tau e viata. iar cat priveste budismul ca religie-aici este o contra contra contra dictie dictie totalaaa. mod de viata sau religie?
Budismul e filosofie inainte de toate.
"DOAR CA NU AGREEZ MIZERIILE care vor sa fii stapani pe viata si modul tau e viata" , esti crestin-ortodox, asa-i? Ce face religia din oameni, mai ales cele 3 religii avraamice.
1.fato-sunt ortodox pentru ca m-am trezit cu aceasta religie nu pentru ca am decis eu. 2. dumnezeu e pretutindeni, nu ai nevoie de o denumire a societatii.
Caută pe google.
Nu aș face ce făcea Gregorian Bivolaru, știu să îmi trăiesc viața și altfel spiritual. Nu aș aduce sacrificii de genul acesta. Sunt sceptică de felul meu și trebuie să găsesc o legătură.
Plus că, din câte știu, budismul nu e chiar o religie. E un stil de viață adoptat de mulți. Și pare pacifist, nu-s chiar genul. Poate, dacă eram mai mică, mă converteam.
Momentan nu-s făcută pentru curățire spirituală.