Exista extraterestri? Serios acum...
In rest nu mai am nicio idee...mai revin daca imi aduc aminte de ceva.
Am o gramada de framantari dar astazi mi-a cazut alta pe cap, numarul mare de intrebari pe care le-ai pus azi de nu mai stiu la care sa raspund.Ai dormit bine noaptea trecuta ce se intampla de esti in verva asta.Ha ha ha.
Ai inspiratie si esti potenta, dai inainte si eu ma bucur de prezenta ta. Ai inviorat site-ul de cand ai revenit.
Ma framanta, mai bine zis arde camasa pe mine la gindul ca n-am mai vazut-o pe madam Udrea la nici o taiere de panglica, la un dat cu schiurile, un plimbat pe faleza de la malul marii.
O singura chestie ma framinta.nu stiu cum pot sa fac sa-ti daruiesc 9miliarde de Panglici...pe bune, nu este un compliment este purul Adevar.
Cum o sa fie dupa ce mor?
Cum ar fi fost daca nu m`as fi certat cu cea mai buna prietena?
De ce oamenii isi manifesta superioritatea in fata unor animale? Am vazut si citit in ultima vreme numai articole cu referire la torturarea de animale...Trist...
@XJR crezi ca daca as fi expert s-ar schimba ceva?
Multumesc totusi pentru gandul al bun.
Eu sunt o persoana corecta, nu mi se pare corect ca cineva in care ceilalti au incredere si ii atribuie un titlu chiar si virtual, sa lipseasca asa cum o fac eu uneori, chiar cu lunile, lucrurile merg chiar foarte bine si fara experti, n-ati contstatat asta?
Cand au mai aparut divergente am atras atentia asupra tonului si vad ca lucrurile s-au calmat si totul decurge chiar frumos.Trebuie sa recunosc ca m-au ajutat si adminii chiar daca voi nu ati vazut, pe aceasta cale le multumesc si chiar daca mai scriu uneori "admini scularea " cred ca ei stiu ca nu o fac cu rautate.
Multumesc daca ati citit pana la capat.