anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebari pentru baietii timizi: va simtiti prost sa iesiti cu fete mai comunicative, lipicioase, care iau initiativa? Va intimideaza? Sau va ajuta?

Ce trebuie sa faca o fata ca sa va scoata din zona de confort?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

La ce te referi prin zonă de confort? Aia unde se simt cu adevărat bine? Eu cred că ar trebui să reușești să fii compatibilă cu zona aia ca să poți să le ajungi la suflet iar atunci o să vezi că o să se simtă confortabil cu tine indiferent de situație.
Mie unuia mi-e indiferent dacă ia inițiativa sau nu atâta timp cât văd că e compatibilă cu modul meu de a fi. De asemenea fetele exagerat de comunicative nu îmi plac. Sunt adeptul vorbei "vorba multă, sărăcia omului". Prin exagerat de comunicative mă refer la genul de fete care într-una trăncănesc. Le-aș prefera pe cele mai liniștite. De asemenea ar fi ciudat să fie extrem de lipicioase și m-aș simți inconfortabil.
Dar eu ți-am zis doar din punctul meu de vedere, nu toți băieții sunt la fel. Trebuie să îi cunoști ca să știi cum sunt și să reușești să intri în acea zonă de confort a lor(până când și tu vei fi considerată ca fiind parte din acea zonă).

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Nu exagerat de comunicative, dar nici mute. Adica si eu sunt linistita, nu sunt genul sa acaparez discutii, dar nici sa nu am nicio parere despre nimic, daca vrea sa vorbeasca cu mine, are despre ce.
Stiu ca nu toti sunt la fel, dar e prima data cand ies cu un tip timid si nu stiu cum sa ma port cu el, abia am reusit sa scot doua vorbe de la el. Biiine, cred ca si faptul ca nu am fost doar noi doi, era galagie, erau niste prieteni pe acolo si meh, poate de asta a fost asa... Acum stau si ma gandesc daca e doar timid sau neinteresat. Desi el m-a chemat si nu stiu...
Zona de confort... adica sa se simta ok, sa se poarte natural in prezenta mea, sa nu se simta inconfortabil ca doar stie ca nu il judec sau ceva.
Nu stiu cum imi dau seama daca suntem compatibili daca el nu comunica in niciun fel sad

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru un tip timid e greu să te accepte și să se simtă confortabil cu tine așa din prima. De asemenea timiditatea se manifestă diferit. Unii vorbesc foarte puțin, alții vorbesc dar pentru că au emoții mari pot vorbi aiurea sau să se comporte ciudat etc. În cazul expus de tine voi erați într-un mediu cam nefavorabil lui, adică un mediu populat. Eu cred că ar trebui să ieșiți undeva și să fiți singuri. De asemenea cred că dacă e cât de puțin inteligent și dacă îi pasă de tine s-ar strădui să se comporte mai deschis(măcar când e doar cu tine). Dar pentru asta trebuie să aibă și încredere. În mintea lui va fi mereu că ce ai putea crede dacă face aia sau ailaltă, ar crede că prin orice gest sau cuvânt ar putea strica tot și ar putea face o impresie proastă. Problema lor e că se gândesc prea mult. Oamenii sociabili nu se gândesc atât de mult, se comportă mai natural fără o frică exagerată de a fi judecați. Cam asta ar fi diferența. E nevoie de puțin timp și e nevoie să ai răbdare cu el dacă speri să se simtă odată bine cu tine. De asemenea e bine să îi explici că nu are de ce să se teamă, sau să îi dai de înțeles asta. Dar cum am zis eu îți recomand să ieșiți singuri de mai multe ori.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Am observat ca am ramas de 2-3 ori singuri si a incercat sa zica cate ceva. Si eu ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa ne vedem doar noi doi. Asta daca mai vrea, si nu i-am facut o impresie proasta laughing

Multumesc pentru raspuns.

5 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Intr-un fel, da.

Pai. pentru primele dati cand ne intalnim trebuie sa fie si ea mai timida. O fata cu cat e mai timida cu atat imi inspira mai multa incredere. Iti dai seama ca atunci cand ies cu una care ai descris-o tu si face ce face, nu imi inspira incredere si mi-e frica sa zic ceva ca dupa sa rada de mine. Si daca o face deja imi pierd increderea in mine si in ea si s-a cam dus totul. De fapt. pe mine mai mult ma intimideaza fetele imature. :/ Nu alea vesele si bine dispuse. Este o diferenta. Ca daca e vesela si/sau rade, nu am nimic impotriva, dar macar sa stiu si eu de ce o face si sa o faca cu un motiv bun ca dupa imi da impresia ca rade de mine si mda... ma simt prost.

Ma pot simti confortabil daca este si ea timida, daca rade cand trebuie, daca este mai matura la minte si putin mai serioasa.

| PersonajFictiv a răspuns:

Fiecare a fost timid candva.
Da,il ajuti,il faci sa treaca peste acele emotii mai usor si il faci sa se implice si el,o sa observi ca o sa iti de-a mai mult raspunsuri lungi si o sa repete intrebarea pe care i-o pui tu la inceput,apoi o sa fie si el mai comunicativ, etc.
Cu cat petreci mai mult timp cu el cu atat mai bine, oricum, nu trebuie sa exagerezi ( sa te urci pe el din prima, etc).