| Mela1000 a întrebat:

Întrebări pentru jocul acela cand îți pui căștile pe urechi să nu auzi ce întreabă celălalt? Să se răspundă cu Da sau Nu. Fundă!

Răspuns Câştigător
| alexandradlr a răspuns:

Ai furat vreodată ceva?
Ai omorât vreodată pe cineva?
Ești prost?

13 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Habar n-am cum e jocul acela dar uite aici o intrebare la care se raspunde prin da sau nu. Esti virgina?

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Lioana):

Și dacă ar fi? laughing Ai luat-o prea tare tongue

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Pai si ce legatura are virginitatea cu intrebarea?! Zic referitor la Lioana, e cam offtopic.

| Brizbriz a răspuns:

Eu sunt virgina... daaaaaaaaaahee hee

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mosotti):

Pai nu are. Cam ofensatoare as zice, pe lângă ca e total inutila

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Si oricum si daca initiatoarea zicea Da sau Nu, ce conta?!

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mosotti):

Nu știu man. Maine plec acasă. Sper sa fiu ok și dimineața. Am mai avut eu vreo 2 zile ok, după pauza. Dar acum nu cred, fiindcă e alta situația.

| Lioana a răspuns (pentru Mosotti):

Nu e offtopic. Ai citit cerinta? Ca nu era intrebare. Era cerință. Fata ne cere intrebari de pus in jocul ei. I-am dat exemplu de intrebare.
Dar intrebarile voastre care sunt? ca sa fiti on topic.

| Lioana a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Intrebarea nu era pentru ea ci pentru joc.

| Darkmagic a răspuns (pentru Lioana):

Stiam ca locul asta geme de stupizi, dar acum observ si ceva interesant: creierele stupizilor se aprind la cuvinte cheie. laughing
Nu i-a interesat intrebarea, unicul neuron ce il imparteau s-a activat la cuvantul "virgina".
Ca sa nu fiu off, ii dau fetei o intrebare la care nu se poate raspunde decat cu "Nu".
Dormi? big grin

| Mosotti a răspuns (pentru Lioana):

Aaaa, pai n-am stiut, nu m-am prins, ai dreptate, deci in joc se pun intrebari, si tu ai zis o intrebare pe care sa o puna in joc. Ia sa ma gandesc si eu la una.

| Mosotti a răspuns:

Sa dau si eu o idee, ca mi-a zis Lioana despre ce e vorba, in prima faza nu intelesesem despre ce e vorba.
De exemplu "ai iubit vreodata?".
Sau "Ti-e foame?", "esti suparat?", "vrei sa fim prieteni?".
"ce filme iti plac?".

| darrio2007 a răspuns (pentru Lioana):

Nu aude.