Cele mai tampite sunt alea cu 'ce faci?' dar cand ti le pune cineva in mijlocul conversatiei. De genu, esti atent la ce zice altu si se trezeste unu "x, ce faci?". Nu am avut niciodata inspiratie sa raspund ceva ironic ca-i prea din senin
Sau...Ai facut baie? -deloc, verificam canalizarea.
Ai cazut iar? -tu n-ai vrut niciodata sa mirosi pamantul de 2ori?
Serios? -nu.
Auzi? -da, cam din '90 toamna.
Tu ai desenat asta? -de ce as desena cand as putea sa cumpar de la magazin?
(cand m-am dus la coafor) Te tund? -nu, vreau o portie de pizza cu masline.
(la magazin cand te uiti mai mult la ceva) Vreti sa cumparati asta? -a, nu era doar muzeu aici?
Aia-i apa? -nu e vodka fara alcool.
Cum ai dormit? -de unde sa stiu? dormeam.
(dupa ce lipsesti de la o ora si te intalnesti cu un coleg de clasa) Nu ai fost la ora? -ba da, dar eram in forma mea de ninja.
Cam atatea imi vin in minte momentan.
Mda,mi se intampla deseori.intr-o zi, de dimineata, m-am dus la coafor sa-mi ia din volum(parul meu era foarte mare si deja nu-l mai supotam)...mi-a filat parul..bla bla, si chiar se cunostea ca nu mai e asa de bogat. a doua zi la scoala, toata lumea:
-te-ai tuns?
eu: - nu, imi creste parul invers. :-l
ce putea sa fie daca il aveam mai scurt, nu? evident ca ma tunsesem.
eu, la viata mea am dat multe raspunsuri tampite care nu aveau nicio logica cu intrebarea. poate le-am pronuntat rapid doar ca sa nu stau prea mult sa ma gandesc, cu toate ca asa e mai corect.nu mi le mai amintesc. sper ca te-am ajutat, funda?
-Fumezi? Nu, pup tigara
-Mama ce ai mai crescut! PFfff serios? si eu care ma gandeam ca am intrat la apa!
r3t întreabă: