Prost creat desenul asta.Si avea o foarte bolnava minte producatorul, ma speriam cand mai nimeream pe CN cate-un episod.Nu ai cum sa-l compari cu clasicele, dar orice e mai bine decat Disney Channel.Era mai bine daca imi prezentai genericul de la Pokemon sau Willy Fogg.
Mie nu mi-a plăcut Pokemon, dar îmi plăcea să colecționez apțipildurile care picau la Star Chips. Umplusem un album și o luasem de la capăt. Era isterie colectivă pe atunci, plasticurile cu Chipicao, apțipildurile din pungile de Star Chips, cu pokemonii sau cu Dragon Ball, apoi discurile alea Yu-Gi-Oh!, anime care, din nou, nu mi-a plăcut niciodată, dar strângeam surprizele lor. Mă rog, mie anime-urile nu-mi plac by default, cu excepția Dragon Ball Z, care sunt preferatele copilăriei mele.
Suroli mele ii plac mult surprizele lor. Nu iai putea trimite prin posta cateva albume chipicao gratis. CHIAR DACA NU AU DECAT 2 SAU 3 ABTIPILDURI. Ori i le trimiti gratis sorami iar daca e asa iti dau datele ori daca nu le dai pe gratis nu i le mai trimiti.
Doamne ce bine m-am simtit cand am citit asta.Mi-am adus aminte de vremurile trecute...
Imi amintesc perfect, desenul asta ma speria cand eram mic si aveam cosmaruri, e, dar acum mi-a trecut si il am pe pc si cand fratemiu ma enerveaza il pun desenu si gata se cuminteste imediat
Sunt pe YouTube episoade la greu
Uitati aici un episod, si mai jos pe pagina puteti sa va alegeti ce episod vreti voi http://desene-vechi.blogspot.ro/2011/01/curaj-caine-fricos-ziua-mamei.html
Asta e unul din desenele care chiar ma distrau, imi placea cum erau desenate personajele si atitudinea fiecaruia.Erau unele faze care ma faceau sa rad pana ma durea burta.Parerea mea este ca a fost un desen bun la vremea lui.