| Morgan2e72 a întrebat:

Introvertitii sunt mai interesati sa le mearga teasta bine decat sa aiba bani? Mi se pare sau lumea a cam luat o cu obsesii pentru bani? Sunt buni, ajuta sa iti rezolvi problemele, dar tot tu nu le rezolvi doar te ajuta poftim 1.la ce ajuta banii la o boala incurabila? 2 la o depresie esti avantajat dar nu trece doar ca ai bani, 3. la ce ajuta daca divortezi? 4 la ce ajuta daca copilul te asculta sau nu? 5 la ce ajuta la incredere? Sunt vedete care intra in depresie.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. Te ajuta să îți trăiești restul vieții în comfort maxim. Că sărac sau bogat tot mori, dar contează cum trăiești pana atunci.
2. Da ai o groaza de posibilități in plus de a îți trata depresia.
3. La ce te ajuta banii sa divorțezi? Hahaha, pai îți trăiești viața chiar așa cum vrei după.
4. Te asculta sau nu măcar ai posibilitatea sa ii oferi un viitor mai sigur.
5. Daca nici banii nu oferă incerede, ce oferă?

| Freya1 a răspuns:

Aveam nevoie de bani în viata,dar nu trebuie sa nu creem un scop din a face doar bani.

Poti sa înveți sa ai o meserie sau funcție bună,sau poți sa dezvolți o afacere în ceva ce te pricepi.E foarte bine și foarte frumos,e ok sa speri și sa îți dorești niște bănuți sau sa te bucuri de ei in stilul asta.Dar e greșit sa vrei bani peste bani când pe tine nu te duce capul nici sa faci un curs de calificare, iar ca să ii ai dai în cap la oameni, furi, păcălești.

Cum sunt oameni saraci nefericiți sau bolnavi, asa sunt și bogați nefericiți sau bolnavi.Asta nu tine de bani, sau de lipsa lor.
Eu una îmi doresc în viata sa am o stabilitate, sa am liniște și sănătate iar cât ma va ajuta mintea, corpul și Dumnezeu atat voi face.

| Hammurabi a răspuns:

1 - dacă ai o boală incurabilă, preferi să mori în liniște sau să mori ca un câine în stradă pentru că te-au evacuat că nu ți-ai plătit întreținerea? laughing
2 - Dacă ești depresiv și se mai adaugă și că n-ai bani de medicamente, de gaze, de lumină, de mâncare... o să te simți mai bine?
3 - dacă divorțezi și casa era a soției, preferi să-ți cumperi altă casă sau să dormi în parc pe o bancă?
4 - dacă vrei un psiholog pentru copil, știi tu unul gratis?
5 - încredere? vrei să-ți înșir o listă cu toate situațiile în care poți ajunge dacă n-ai bani? laughing

Poate banii n-au importanță atunci când îi ai.
Dar când nu-i ai pot, înrăutății rău de tot lucrurile.

| AdioTPU a răspuns:

Money makes the world go round. Din păcate.