anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întru frecvent pe internet mai exact din internet îmi fac bănuți asa ca navighez des iar prin pauzele mele mai arunc un ochi la câte un video.
Iar în ultimul timp urmăresc o doamna/domnișoară ce îmbracă și prezintă fel și fel de vestimentații dar în general stil mai vechi, moda de la Paris sau rochi cum sunt cele ale lui Marilyn Monroe. Femeia respectiva nu e neapărat o persoana supravoluptoasa dar are și ea formele ei și chiar dacă sunt femeie mi-am dat seama de ceva.Ca pur și simplu colanții strâmți,pantalonii din care iti iese fundul,buricul gol sau sanii afara sunt doar niște vestimentații vulgare și nici de cum sexy. Femeia de care va spun a luat pe ea o rochie lunga din mătase (nici strâmtă nici larga) și arata extrem de sexy fără sa aibă nimic ieșiți evidenta (plus poate a ajutat-o și atitudinea).
Și am vrut sa va întreb pe voi, ce haine considerați ca sunt sexy și ce haine considerați ca sunt vulgare?
E ok o data ce ai forme mai pronunțate deja, sa le mai scoți în evidenta prin lucuri strâmte sau goliciune?

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Ține de gusturi și preferințe până la urmă. Unii preferă hainele ce scot formele în evidență, alții nu.

| anonim3247 a răspuns:

Contează enorm cum arată femeia, nu îmbrăcămintea o face sexy.

| Caliopia63 a răspuns (pentru anonim3247):

Dacă sunt femeie nu înseamnă că nu pot sa critic anumite ținute.Si cred ca una este sa ai o pereche de pantaloni (colati) ce stau normal pe tine.Si alta e când deja ai un fund mult prea mare ce oricum iese în evidenta și îți mai iei și colanți strâmți.Despre asta era vorba.Despre scosul în evidenta a unor forme deja existente și ce nu mai necesita evidențiate pentru ca devine ceva vulgar.
Și mie una mi se pare mai ok ca la 50 de ani sa îți iei un costumas pe tine sau o rochie decât colati.

| anonim3247 a răspuns (pentru Caliopia63):

O femeie în blugi colanți merge în mall îmbrăcată așa.

La 50 de ani o femeie se îmbracă cum îi stă mai bine.

Femeile frumoase sau foarte frumoase nu se mărită cu români dacă au ocazia să se mărite cu alții care nu sunt români.

Întrebări similare