| vilmaristul a întrebat:

Intuitie=inteligenta?

Răspuns Câştigător
| cîrne a răspuns:

Nu, intuitia este un fel de inspiratie, pe care o remarci doar atunci cand ai dreptate

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai degraba sunt antonime decat sinonimehee hee

| Silvia a răspuns:

Eu nu prea cred...mai degraba noroc sau...capacitatea de a recunoaste ceva...de a stii ceva intr-un mod mai neobisnuit...
De exemplu :" Intuitia imi spune ca alllinna va raspunde prima la intrebare."De ce oare?! Pentru ca s-a mai intamplat de cate ori sau... pur si simplu eu am impresia asta.big grin

| fabiola a răspuns:

Da, cam 70%! Nu as pune semnul egal pentru ca inteligenta inseamna mult mai mult decat intuitie!

| vilmaristul explică:

La varsta mea, nu va dau teme, va intreb, pentru a vedea diferite pareri, si pentru a purta discutii pe site

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Doamne sper ca nu este tema ca nu am chef sa fiu suspendata pentru rezolvarea temelor laughing!
intuitie = sesizare, patrundere, presentiment, inspiratie [sinonime ]
sensul cuvantului intuitie : 1 perecerea senzoriala nemijlocita, directa, concreta a lucrurilor si a fenomenelor din lumea inconjuratoare
2. capacitatea a gandirii de a descopei direct adevarul pe baza experientei si a cunoastintelor dobandite, fara necesitarea unor rationamene logice premergatoare
Cuvantul intuitie nu poate fi egal cu inteligenta, primul cuvant depinde de al doilea dar nu trebuie sa fi neaparat inteligent ca sa fi intuitiv aceasta calitate o dobandesti pe parcurs din experientele placute si m'ai putin placute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intuitie = inteligenta nativa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvia=inteligenta nativa laughing