| dennysutza123 a întrebat:

Invata engleza in 21 de zile
Este adevarat? adica si-a cumparat cineva pachetul acela?
Daca si-a cumparat cineva va rog sa-mi raspunde-ti
adica vreau sa mi-l cumpar dar nu stiu daca il iau degeaba sau imi este de folos

Răspuns Câştigător
| girl95 a răspuns:

Eu l-am comandat acum 2 saptamani, dar nu m-am apucat inca de el. Personal mi se pare destul de bun, plus ca are si lectii audio, expresii uzuale, gramatica..nu regret ca l-am cumparat.

| dennysutza123 explică (pentru girl95):

Imi poti da site-ul de unde l`ai comantat? Te rog.

3 răspunsuri:
| RainingBlood a răspuns:

Te ajuta sa inveti engleza corecta. Insa spre exemplu si eu am invatat germana timp de 7 ani si stiam destul de bine, dar acum ca sunt in Germania nu inteleg mai nimic din cauza regionalizmelor si accentelor.

Daca ai bani si nu ai pe ce sa-i cheltui poti sa-ti cumperi, te ajuta asta-i clar. Dar dupa asta iti sugerez sa urmaresti un serial/anime care iti place in engleza, pentru a intelege anumite expresii si regionalisme.

| Wøodenpints a răspuns:

De când s-a ridicat în două labe, omul a vrut mereu să găsească o cale cât mai rapidă si depunând cât mai puţin efort pentru a obţine ceva.
Ce-au făcut oamenii deştepţi? Au căutat metode de a profita de pe urma fraierilor, care vor să obţină chestii rapid şi simplu.
Aşa au apărut cursurile de genul "învaţă engleza în 3 săptămâni, rapid şi simplu", îar mârletele cu bani, a dat repede comandă, în speranţa că va sti să vorbească engleza în doar 3 săptâmâni, şi nu va mai face o faţă de căţel curios când cineva îl va înjura în engleză. Bineînţeles, din cauza lenei, pachetul ăla de l-a comandat el, cu 3 cărţi şi 7 DVD-uri zace aruncat într-un colţ, şi adună praf.
Chestia asta cu învăţatul a ceva extrem de rapid, este doar o utopie, iar tot ce reuşeşti să asimilezi în ălea 21 de zile,vei uita de două ori mai repede,din cauză că nu ai timp să aprofundezi.
Engleza corectă, se învaţă în minim un an, şi cu cineva care o ştie şi poate să te îndrume, în nici un caz nu o înveţi cu cărţi şi dvd-uri de pe internet, şi nu în 21 de zile.
Aşa a fost şi cu filmuletul ăla "8 minute necesare zilnic pentru unabdomen perfect", care circula pe casete video în că din anii '90, iar omul îngust la minte chiar a făcut ce făceau ăia în video, şi după ce a văzut că are tot burtă de mocârţan, s-a consolat singur cu ideea că nu va scăpa niciodată de marsupui, doar făcând efort 8 minute pe zi.