Haha Sunt in Bucuresti,te asigur ca scoala mea are profesori buni. Voi sunteti aia ciudati caci daca pana si profesorii mei (nu mama),profesoara mea de mate,de civica,de romana etc ne explica chestiile astea, care sunt titulare cu facultate si zic ca se faceau pe vremea lor nu se face azi, ca s-a ingreunat, vii tu sa arunci cu cuvintele. Incearca sa gandesti si in moduri diferite, uite-te in jur ca de prost organizata e scoala. Macar imi poti spune daca ai macar peste 18+ sau lucrezi undeva ce are legatura cu invatamatul? Pe deasupra,nu am zis la ce ne trebuie gramatica,am zis de ce ne trebuie o parte din ea. Adica,din gramatica ne trebuie doaaaaaaaaaaaaar sa stim sa scriem, citim, ortogramele si cate ceva ici pe colo. Nu sa analizez acasa dintr-un text de jumat de pagina toate partile de vorbire. Pierdere de timp... Si chiar daca ar fi importanta analizarea partilor de vorbire, macar sa le faca un an-doi, nu sa insiste pe ele 5 ani,in fiecare an facand recapitulare la ele,fata de ce am scris anul trecut fiind diferenta doar o observatie N-ar trebui sa ne ocupe timpul asta,sau daca tot o fac, macar sa ne ocupe timpul ajutandu-ne cu diferite chestii (eu nu cred ca am nevoie de asta) cum ar fi psihologie, sa ne invete sa ne gestionam timpul si banii, cum sa ne protejam, lectii de supravietuire. Daca un extraterestru te-ar rapi si te-ar pune sa analizezi dintr-un text de 100000 de cuvinte toate partile de vorbire,in caz contrar te va baga la murat,atunci DA,as invata toata romana din lume. SI da,TOATA SCOALA E TAMPITA. Iti ocupa tot timpul,abia daca mai faci ceva. Inca o data, pana si profesorii zic ca asta e programa scolara si nu avem ce face, trebuie sa continuam asa. Apropo, mie-mi place ca aduci in minte niste subiecte vechi, din ce poti vedea ca am vorbit despre materia mai incarcata si risipa de hartie in manuale.
Da,sunt mai destept, fata de ce gandesti tu cel putin. Nu gresesc deloc, toata scoala e o coruptie, 30-40%,poate chiar 50% din ea e inutila. Viitorul meu nu e in paguba, o duc foarte bine financiar, si invat suficient pentru un viitor stralucit, chiar daca nu inteleg de ce invat rahaturi in mare parte, o fac sa nu ajung pe strada. Intelegi? :O
Evident ca materia s-a ingreunat. Vrem progres frecand menta?
Vroiai sa pui "da ce poti tu sa faci?"
*voiai
Cu gandirea ta materia va fi mereu grea. Vrei sa stai in clasele primare 8 ani pana strabati materia actuala? Ajungi oale si ulcele pana termini facultatea.