| CosmyCool a întrebat:

Iphone vs Samsung! Voi ce ati alege si de ce?

Eu personal detin un S3 neo si vreau sa fac trecerea cel mai probabil la un Iphone 6s sau sa mai astept 1 an pana apare iPhone 7s deoarece din ce am citit si m-am documentat sunt mult mai ok "s-urile".
Principalul motiv pentru care as alege iphone nu este neaparat faptul ca este mai bun ca si performanta si nu vreau sa le pun in balanta prin acest lucru.

iPhone-ul din cate stiu sta mai slab in ceea ce priveste componentele cu toate ca este mai scump dar compenseaza asta printr-un sistem mult mai bine optimizat, iar un mare plus din punctul meu de vedere este faptul ca produsele Apple si consolele sunt singurele produse care nu au virusi.

Multi probabil o sa afirmati ca nu merita sa dai atatia bani pe un iphone cand poti avea ceva mult mai bun la un pret mult mai mic.Este adevarat asta dar sa tinem cont si de sistemul de operare care dupa cum am precizat si mai sus este mult mai bun in opinia mea.

Nu sunt nici fan Apple nici samsung.Astept cateva opinii argumentate din partea celor care ma pot sfatui.

1 răspuns:
| Jhonnyu2k a răspuns:

Iphone-ul e pentru securitate si design mai mult, mai degraba un Samsung happy