Tu ai manca gândaci prăjiți în loc de sarmale? Când nu ne place de cineva deloc,simțim frica,scarba, voma, e dovedit științific, deși nu as sta, singurătatea nu înseamnă a nu avea pretenții la partenera voastră, asta trebuie sa înțelegeți
Nu! daca nu va potriviti nici macar la gandire, atunci de ce naiba ti-ai irosii timpul cu cineva cu care te contarzici si certi non stop, pentru ca are intotdeauna alta parere?
Pai da, zici bine, ca lumea nu stie ca singuratatea nu este cel mai rau lucru, exista ceva si mai rau, adica singuratatea in doi.
Ca, cu asa om tot singur ma simt doar ca ma si cert, asa ca mai bine singur fara cearta.
Nu, nu fac compromisuri de genul, nici singuratatea amoroasa nu e ceva de speriat, nu inteleg de ce unii fug de asta.
De stat stai, asta daca e singura fata de pe planeta cum zici.Este normal sa stai cu cineva, mai ales daca ati fi ramas doara 2 oameni pe planeta,ai sta ca si specie,apoi te-ai invata cu ea,nemaivazind alte femei o sa te obisnuisti si o sa spui ca asa trebuie sa fie
Daca e sa vorbim acum. la miliarde citi sintem,depinde de persoana. Unia asa stau cum zici si tu,stau sa fie si ei cu cineva altii nu stau,daca ceva nu le place stau singuri, iar femeile isi iau catei de companie, nici deal dracu nu va sta cu cineva ce nu-i place.
Mai sunt persoane care stau asa chiar daca partenerul nu-i ce cauta persoana, iar cand apare ceva mai bun face miscarea aia, dispare in ceata te blocheaza peste tot, nici nu mai te cunoaste.
Dacă ar fi singura de pe pământ, cum spui, nu s-ar mai pune problema de "cuplu" ci ar fi vorba de supraviețuire.
Îar când e vorba de supraviețuire, chestiile astea cu "potrivire de caracter" sau "compatibilitate" sau etc. devin doar fițe, dacă ești suficient de cerebral să pricepi situația în care te aflii.
Altfel, te combini cu un urangutan femelă sau o gorilă.
Că alte variante n-ai. (sau iei în considerare și femelele altor specii )
Depinde, cata vreme nu ma enerveaza atat de tare incat sa-mi vina sa-i dau una. Si cata vreme sa simt eu insami cu ea, As sta.
Zic ca am dat de destule fete dragute care dupa ce mi-a placutut fizic si ca mentalitate, cand le-am vazut caracterul a fost bleach si acum regret ca am refuzat anumite fete care nu pareau asa atractive la inceput dar care nu m-au ranit absolut deloc Desi am fost cam nesimtit cu ele.