Nu.Cei drept ma gandesc ueori cu a fi daca as cadea in gol cu el dar ma gandesc ca asta este 1 la un milion sa se intample
Imi este mai frica sa urc scarile, mai ales daca e o cladire mai mare de 4 etaje
Nu! De ce mi-ar fi.
Mai ales daca as fi cu o bunaciune si am ramane blocati. Iui.
Si sa se stinga lumina... MAMAAAAAAAAAAAA!
Hihihihi
Just kidding )
Nu conteaza, mi-a placut oricum raspunsul tau
Imaginatie bogata, in loc sa te gandesti cum sa iesi, pe modelul tau, tu bombardai fata
Nu îmi este frică.In fiecare zi merg cu liftul. Daca mă blochez sun la intervenții. Odata chiar era să mă blochez si m-am speriat foarte tare.Usa liftului era blocată.Am apăsat pe un buton si am ieșit din lift la alt etaj si am coborât scările.
In principal, nu! Dar daca sunt scarile prin apropiere, le prefer din mai multe motive! Numai bine!
Nu imi este frica... doar ca imi place mult sa urc pe scari pana la etajul 10. )
Lasa ca le urcam amandoua
Nicio problema.
Evit si eu liftul ca am rau de miscare. Folosesc scarile, nu m/a deranjat vreodata.
Scarile sunt cele mai bune, ca sa evitati orice risc. Oricum, partea buna e ca slabim.
Sau sa ne mentinem in forma.
Poate asta am vrut sa zic, dar nu mi-a venit pe moment , dar multumesc ca gasesti tu cuvintele
Cu toate ca m-am oprit o data in el, oricum nu mi-e frica. Daca mi-e scris sa mor, atunci mor. N-am ce sa fiu speriat de viata.
Nu stiu, pur si simplu imi este frica, nu-mi placa, sunt tensionata daca urc in lift.
Nu conteaza. Sunt scari, pe ele niciodata nu ai sa te blochezi
Pai da, asta ziceam si eu, ma si mentin in forma si nici nu am parte de pericol
Mai bine in siguranta. Da asa-i mai slabim.