Mie personal nu îmi e. Toți ar trebui sa fim mândri de aspectul nostru. Nu am poza de profil pentru ca prefer sa rămân anonimă. Probabil unele persoane nu vor sa aibă de-aface cu comentarii la adresa înfățișarii acestora. Unii nu o fac din motive personale sau diverse alte probleme de vor sa devina anonimi. Nu înseamnă că îți e rușine dacă nu îți pui poza proprie))). P. S Dacă nu știi cine sunt... Deși cred ca ți-ai dat seama, sunt lennahitler. Dar alt cont dintr-un motiv necunoscut.
Cat rasism, ti-au sters contul, ce sa faci, poti face plangere la presedintele romaniei e German etnic, uite o poti scrie pe Deutsche https://www.facebook.com/klausiohannis/
Https://vimeo.com/223981779
https://www.youtube.com/watch?v=s2IaFaJrmno
Deutschland über alles, über alles in der Welt"
Vielen Dank für beide Antworten
Nu, din moment ce siteul permite să îți adaugi orice poza, nici eu nu sunt obligata sa o pun. Tu ne întrebi pe noi, dar tu?
Corect,nu ma lasa mama Cristina, am doar 7 ani
Atât de repede ai scăzut de la aproape 30 de ani ai dat în 7 . Daca nici tu nu ești "corect" de a ați pune poze, de ce și-ar pune și alții?
RAY
Rank 1 din 1.349.029
Pagina mea
Ajută oamenii din 7 Iun 2012
Ultima logare: 31 Aug 2019
Utilizator Senior
Mikaela ich bin 7 jahre alt hier
La minte da, in buletin nu.
Eu m-am referit la vârsta ta, nu la vechimea de pe TPU. Și eu sunt din 2011 aici pe TPU, in concluzie sunt de 8 ani.
Nu, ci din cauza ca prefer sa raman oarecum anonim, ca sa ma exprim mai liber.
Pe Facebook nu imi dau cu parerea ca aici, ca incep cunoscutii sa ma judece/sa afle prea multe despre mine.
Am avut o perioada o poza cu mine, dar am schimbat-o cand mi-am dat seama ca poate ma mai recunoaste careva.
Cand eram mic, da imi era rusine de felul cum arat. Cu trecerea timpului m-am mai dezvoltat si nu imi e rusine in a posta poze pe Facebook Instagram sa imi arat fizicul
Nu are de ce sa-mi fie rusine dar nu prea vad sensul sa pun fotografie cu mine sau numele real aici.
Dar frumustea ta nu merita admirata?
Ba da, sa ma admire cei de pe Facebook Nu am prea mari complexe, stiu ca personalitatea mea este mai problematica decat infatisarea.
Wow ai Facebook si acolo ai poze cu tine
Daca iti pun o manea pui?
http://www.youtube.com/watch?v=OkbcV454_0s
Bun revenit, vrei sa nu te ranesti sa mai poti scrie
Nu.
Doar că eu fac parte dintr-o societate secretă infiltrata pe aici, din illuminati.
Vreau sa raman anonim, de aia nu am nici numele real.
Vrei sa spui ca Henry nu e prenumele tau, iar Pericolpublic nu e numele de familie real?
Nu sunt reale.
Cum bănuiesc că nici ale tale nu sunt reale, nu?
Dar esti o fiinta minunata, de ce spui asta?
Ti-ar placea sa vezi un om plin de cosuri pe fata si cu cari?
De ce nu? cu toti am avut cosuri man la pubertate
Cu toti avem cosuri, insa nici chiar cum am eu :__]
Nu cred
Am avut eu, poate mai rau. Du-te la dermatolog, nu mai amana, am facut si eu greseala asta. Din fericire nu mi-au ramas cicatrici pe fata, doar pe spate.
De stomatolog ai auzit?
Nu n-am auzit, sunt din jungla
Nu, dar mi-ar fi rușine să mă descopere cineva că intru pe un astfel de site. Altfel nu aș fi pus poze cu mine nici pe alte retele sociale. Dar de TPU mi-e rușine.