Mie personal nu îmi e. Toți ar trebui sa fim mândri de aspectul nostru. Nu am poza de profil pentru ca prefer sa rămân anonimă. Probabil unele persoane nu vor sa aibă de-aface cu comentarii la adresa înfățișarii acestora. Unii nu o fac din motive personale sau diverse alte probleme de vor sa devina anonimi. Nu înseamnă că îți e rușine dacă nu îți pui poza proprie))). P. S Dacă nu știi cine sunt... Deși cred ca ți-ai dat seama, sunt lennahitler. Dar alt cont dintr-un motiv necunoscut.
Nu, ci din cauza ca prefer sa raman oarecum anonim, ca sa ma exprim mai liber.
Pe Facebook nu imi dau cu parerea ca aici, ca incep cunoscutii sa ma judece/sa afle prea multe despre mine.
Am avut o perioada o poza cu mine, dar am schimbat-o cand mi-am dat seama ca poate ma mai recunoaste careva.
Am avut eu, poate mai rau. Du-te la dermatolog, nu mai amana, am facut si eu greseala asta. Din fericire nu mi-au ramas cicatrici pe fata, doar pe spate.
Nu.
Doar că eu fac parte dintr-o societate secretă infiltrata pe aici, din illuminati.
Vreau sa raman anonim, de aia nu am nici numele real.
Vrei sa spui ca Henry nu e prenumele tau, iar Pericolpublic nu e numele de familie real?
Nu sunt reale.
Cum bănuiesc că nici ale tale nu sunt reale, nu?
RAY întreabă: