Întrebare recomandată | dragos9234 a întrebat:

Iti pasa de parerea altora despre tine?

79 răspunsuri:
| fadnox a răspuns:

Uneori; depinde, bineinteles, de cine e vorba

| blueheart a răspuns:

Nu.Cine ma cunoaste stie cum sunt.Cei care vor sa ma cunoasca vor intelege felul meu de a fi.Imi pasa mai mult de parerea mea despre mine.

| NemNUZ a răspuns:

In general da, dar nu tot timpul

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nu imi pasa ce spun ceilalti despre mine.

| LaraClarice a răspuns:

Nu, nu imi pasa.

| Against a răspuns:

Nu mereu. Doar parerea celor care stiu ca ma cunosc.

| floriasdfg a răspuns:

Depinde, de obicei nu, nici nu trebuie. Totuşi, dacă privim asta altfel, trebuie să să faci o părere cât mai bună.

| IonelaaaS a răspuns:

Nu cred ca are rost sa imi pese ce zic alti despre mine.tu ti cont despre ce zic alti despre tine?straight face

| Andr3y007 a răspuns:

Depinde de om

| Trippy a răspuns:

Da,imi pasa,

| KnowEverything a răspuns:

"Nu`mi da sfaturi, pot gresi si singur " - Immanuel Kant

SFAT, sfaturi, s. n. 1. Vorbe, argumente spuse cuiva pentru a-l convinge să procedeze într-un anumit fel, într-o împrejurare dată; povață, îndemn, îndrumare.

Multumit de raspuns? big grin

| TroolGheoerghe a răspuns:

Da adica trebuie sa stii ce trebuie sa corectezi la tine dar nici sa zica cineva ca trebuie sa te bagi in fantana si tu sa asculti.

| Sarai a răspuns:

Inainte imi pasa...dar apoi mi-am dat seama ca oamenii isi spun parerile condusi de rautate si invidie. Deci acum nu-mi mai pasa deloc si am de gand sa-mi urmez drumul in viata fara influenta celor din jur.

| ArekkusuKage a răspuns:

Sincer mie nu deoarece sunt independent niciodata nu mia pasat de parerea lumi nici macar de a parintilor pentru ca restul lumi poate sa te vada cum vrea insa tu esti special prin faptul ca nu iti pasa sti nu trebuie sa bagi lumea care face misto de tine in seama... prostul bagat in seama devine important laughing asa ca ai grijewinking si tine minte intotdeauna fi tu si nu te schimba pentru ca asa vor alti si ai grije la prieteni. Prieteni adevarati te apreciaza exact asa cum esti fara sa incerce sa te schimbe

| DerpyXD a răspuns:

Putin

| reky a răspuns:

Nu

| STR1K3R a răspuns:

LOL

| monycutzza a răspuns:

Depinde, daca este parerea uneo buni prietene care iti spune parerea ei adevarata si nu te minte de dragul prieteniei, atunci da

| GGG562852 a răspuns:

De obicei nu. Singurele pareri care conteaza pentru mine sunt ale parintilor, prietenei mele cele mai bune si cam atat. De obicei oamenii vin si pleaca. La inceput pot sa te placa, dupa sa isi schimbe parerea. Deci nu laughing

| Pissicuts a răspuns:

Nu, nu imi pasa, sunt asa cum m-a lasat Dumnezeu!

| anutatuca a răspuns:

Cateodata da cateodata nu incerc sa-i ignor
Nu ar trebui sa iti pese ce zice lumea
Doar nu traiesti cu ce zic altii

| deeDEE1269 a răspuns:

E bine cateodata sa-ti pese dar depinde de la cine vine

| Xoniaa a răspuns:

Stii.uneori iti zic o parere rea pentru ca le este ciuda..mai bine ramai la parerile tale personale happy

| Craftt a răspuns:

Ar trebui?

| hasseki a răspuns:

Slabiciunea mea este ca imi pasa prea mult despre parerile celor din jurul meu!

| eliaclodia a răspuns (pentru hasseki):

Cand o sa te vezi facut praf iti trece.Parerile pot distruge. Dar sfaturile bune si obiective, nu. Insa nu prea facem noi diferenta.

| Elenutxz19999 a răspuns:

Inainte imi pasa si mie dar acum ma doare fix in cot ce parere au altii despre mine.Ii consider gelosi.Ca si daca imi pasa cu ce ma ajuta? O sa-mi pese numai de parerea prietenilor mei adevarati si a rudelor. Unii oameni incearca sa te descurajeze.

| Gabriel123tecu a răspuns:

Da.

| HocusPocus a răspuns:

Buna! Cu toate ca spunem ca nu ne intereseaza parerea altora despre despre noi, despre ceea ce spun altii, ca ne vorbesc pe la spate.(chiar si cei mai buni prieteni se dovedesc a fi altfel decat credeam noi). uneori, ne dor acele lucruri.Dar ce ar trebui sa facem, si ce este cel mai bine e sa ii ignoram, sa ne facem ca nu ne pasa si sa ii tratam cu indiferenta, sa le zambim de fiecare data cand ne fac rau!
Nu conteaza ce cred altii despre tine, important e ce crezi tu despre tine! Tu te cunosti cel mai bine ..si nu ii lasa pe altii sa iti distruga increderea in sine!
Te pup!:*

| HocusPocus a răspuns:

SI inca ceva:
"Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine.Eu sunt ceea ce sunt si fac ceea ce fac.Nu astept nimic si accept totul.Si asta face viata mult mai usoara." A.H.

| 2handsUp a răspuns:

De parerea adevaratilor prieteni trebuie mereu sa ti cont, dar de parerea celorlalti care vorbesc numai asa nu trebuie sa te superi sau sa ti cont.

Întrebări similare