Imi place cand e vreme frumoasa, cald afara, insorit...nu`mi place frigul de cand ma stiu si de asta mai degraba trag spre caldura :d
Bună.
Mie una îmi place să fie o vreme nici prea caldă,nici prea răcăroasă. O vreme potrivită,nu să mori de cald sau să mori de frig este o vreme foarteee potrivită din punctul meu de vedere.
Din moment ce noi nu putem avea o astfel de vreme prefer vara,chiar dacă este cald de poți leșina. Îmi place soarele,îmi place vacanța.
Iarna,cu toată zăpada,frigul și degeratul este groaznic. Stai mai mult în casă,însă vara ești liber să te plimbi,pe seară,mai pe răcoare, pe când iarna nu poți face aceste minunate lucruri.
Poate ne spui ce îți place și ție, aș fi curioasă să aflu.
Numai bine!
Sti cum e nu conteaza vremea de-afara atata timp cat vremea dinauntrul tau e pe placul tau, bine mai putin pentru persoanele meteo-sensibile .
E misto si cand ploua si cand e soare si cand ninge, e misto ca avem o clima cu patru anotimpuri nu doar unul sau doua. Sa zicem mersi.
Sincer? mie imi plac ambele ador sa fie soare sa ies cu prieteni in oras, sa joc fotbal dar imi place si cand este inorat sau ploua imi place foarte mult sa stau si sa ascult ploaia
Oanaa82 întreabă:
andrutzika întreabă:
EuSiCuMine întreabă: