Da imi place.Insa niciodata nu se va spune care a fost adevarata fata a istoriei si asta e frustrant
Mereu mi-a placut istoria. Aveam medii bune si profesorii ma apreciau. Am participat si la concursuri. Ultimul concurs a fost legat de aniversarea lui Cuza. Am luat doar mentiune, dar a fost frumos.
Imi place foarte mult. In toti anii de liceu am avut medii bune la istorie. Eram atrasa de acest obiect si il studiam continuu. Uneori cautam si informatii in afara programei pentru ca ma pasiona.
Da, mi-a placut. Visam lectiile in somn. Stiam fiecare an, fiecare termen, orice din materia asta. Dar, asa se intampla odata...
Da, ma intereseaza sa stiu cat mai multe despre romani, iar cuvantul Romania il scriu intotdeauna cu litera initiala mare macar din respect pentru cei care au facut ceva pentru noi.
Foarte mult. Este una dintre materiile mele preferate. Am fost in fiecare an la olimpiada si pot sa spun ca mergeam cu placere, din interes si pasiune pentru istorie. Am un portofoliu intreg cu informatii suplimentare si foarte multe atlasuri si enciclopedii.
Da, imi place foarte mult.
Dar tie "ati" place limba romana? Si apropo ce legatura are Istoria cu Gastronomia?
Mie una imi place foarte mult, cand am fost in clasa a8a am dat examen la istorie
succes
Nu e asa glorioasa.nu am stiut sa ne aprofundam caracterul demn de castig. oricum e destul de admirabil ca am supravietuit multor atacuri.
am ajuns sa cred ca istoria nu se repeta sau cel putin castigul si prosperitatea nu mai da ochii cu tara noastra de mult mult timp
ah si ca materie este bine sa ne invatam totusi trecutul sangeros.
ne raneste orgoliul dar invatam pe baza esecului
viki întreabă: