| Mayar a întrebat:

Iti place sa simti ca esti puternic, ca detii controlul asupra celorlalti? Ti-ar placea? Ti-ar placea sa poti imprima anumite ganduri, sentimente, senzatii [frica, incredere] in altii - astfel simtindu-te ca un mini-zeu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricine cu ceva in cap poate provoca frica sau incredere cu simple cuvinte, in altii, dar sa te faca sa te simti "mini-zeu"? asta seamana a "god complex", un narcisist si mai tampit.

10 răspunsuri:
| Nomoreregretstb a răspuns:

Da..Desigur. Dar nu prea se intampla

| T0T a răspuns:

Mi-ar placea.

| AirănMeidăn a răspuns:

Da. Uneori chiar poti.

| Mistiss a răspuns:

Da, mi-ar placea. DAR nu se intampla.

| neca a răspuns:

Lol mini-zeu
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/685/579/544.png
da, imi place sa manipulez lumea

| sabin89 a răspuns:

Personal nu am tentatia asta de care zici, sa ii domin pe altii si sa ma simt ca un semi-zeu. Imi place sa am in jur cat mai multi oameni cu care sa pot interactiona de la egal la egal. Daca inclin spre atitudinea aia, am sanse sa devin din ce in ce mai izolat, pentru ca oamenii ma vor evita. Daca, insa, ii respect pe oameni (si ei pe mine), lucrurile decurg mult mai bine.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Normal, dar nu pot face asta decat cu copiii de 5 ani. Si nici uneori nici cu aia...

| Musique a răspuns:

Sunt introvertită, nu cred c-aș face față la atâta atenție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e adevaratul spirit de lider. Daca vrei sa reusesti in viata, asa trebuie sa fi.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu are treaba cu zeismul, se numeste manipulare si se foloseste din cele mai vechi timputi in scopul de a obtine foloase. Ideea de baza e ca tu sa vii la mine cu ideile tale si sa pleci cu ale mele.