| thekid09 a întrebat:

Iubesc o fata enorm de mult, dar am pierdut-o dintr-o greseala facuta de mine.Acum ea este cu alt baiat,dar inca o iubesc, si se vede clar ca si ea mai are sentimente pentru mine.Deci ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| larya234 a răspuns:

Pai.daca voi doi sunteti facuti unul pentru celalalt mereu va fi o cale de impacare, indiferent de situatie..De ce nu ii spui tu adevarul? Sa ii spui exact ceea ce simti.sad Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine, daca nu inseamna ca nu a fost a ta niciodata.puppy dog eyes Dar ma gandesc asa., daca ea inca te iubeste si se v-a intoarce la tine baiatul cu care este ea nu va suferi la fel de mult cum probabil suferi tu? In fine...big grin Fi calm s si promite-i ca nu vei mai face o asemenea greseala si marturiseste-i ceea ce simti pentru ea. Orice om greseste!batting eyelashes

4 răspunsuri:
| Ronnie35 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa clarifici cu ea lucrurile. Zici ca tu crezi ca ea inca mai are sentimente pentru tine... daca te-ar iubi mai mult pe tine decat pe acel baiat, atunci s-ar desparti de el. Acum, depinde de situatie, eu nu-l cunosc pe acel baiat si nu-mi pot da seama ce fel de om e, insa ce pot sa-ti spun, este sa-i demonstrezi fetei ca o iubesti enorm si s-o faci sa se simta mai bine in preajma ta, nu stiu...iar daca fata nu-ti da semne ca ar vrea sa fiti impreuna, nu o presa, ci cauta o alta fata care te iubeste cu adevarat si tu pe ea.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| thekid09 explică (pentru larya234):

Mersihappy