Afirmație falsă. Ca în cazul tău și la mine.
Iubirea adevărată este atunci când ești în stare să pui persoana iubită în fața ta. Poate cel care a făcut această afirmație a găsit imposibil acest fapt, fiind un mare narcisist. Suntem diferiți.
Da, e falsă, adică aşa cred.
Şi eu am momente, adică am avut, când mă detestam, dar asta nu înseamnă că nu iubeam cu adevărat unele persoane de lângă mine.
Eu de foarte multe ori am "sfatuit" persoane sa fie optimiste, sa nu fie dezamagite de ele etc...pe foarte multe dintre ele le-am ajutat cu chestia asta, insa in privinta mea n-am aplicat niciodata reteta "optimismului"...am crezut ca am fost optimist, dar de fapt ma minteam singur, ignoram de fapt conceptiile mele din "strafunduri".
Mda, ti-am zis...n-as putea sa aleg ori "negru" ori "alb"..am momente de pesimism(negru sa zicem, ironic) si momente de realism(care e clar gri, adica o combinatie intre negru si alb)....nu totul e alb sau negru in viata, asa vad eu lucrurile.
Iar se fac 30+ raspunsuri, daca mai ai chef de "barfe" da-mi mesaj, daca nu ..ma inclin si noapte buna.
Eu as crede ca este adevarata. Daca iubesti din tot sufletul pe cineva cu care vrei sa fii impreuna, vei dori sa fii cat mai bun pentru acea persoana, lucru pe care nu il poti realiza fara sa te iubesti pe tine insuti. Plus ca ar trebui sa te iubesti si pe tine asa cum ar trebui sa iubesti tot ce iubeste ea cu adevarat.
Pai, "iubeste-te pe tine insuti, doar astfel vei iubi cu adevarat" adica, sa ai in vedere faptul ca trebuie sa abordezi un comportament cat mai favorabil chiar tie, ca sa stii ce fel de comportament sa ai fata de alte persoane. Trebuie sa testezi unele sentimente chiar pe mintea ta, ca sa stii daca vor fi favorabile si altor oameni.
Nu m-am iubit niciodata, still...n-am primit reprosuri de la nimeni, in privinta iubirii mele fata de ei, sunt mai mult ca sigur ca am iubit si iubesc cu adevarat.
Deci?
Nu cred ca te referi la iubirea adica narcisismul, sau...nu stiu ce sa mai spun, nu prea procesez noaptea.
Sa-ti placa ceva la tine, am inteles...dar sa ajungi sa zici ca "ma iubesc"...mi se pare putin deplasat si cam o da spre narcisism, da' ma rog, asta e parerea mea, insa ma pot insela.
Nu-i bai, te iert.
Da, poate are inclinatii spre narcisism, dar depinde cum concepem asta.
Tu cum o concepi?
Sunt de parere ca iubindu-te pe tine insuti iti creste increderea de sine.
Cand esti stapan pe tine stii ca poti face si mai mult si ca poti obtine nenumarate lucruri.
Rest...Cu "astfel vei iubi cu adevarat" - cand iubesti, iubesti pur si atat.
Si la ce ma refer -La starea psihica.
Si sa vezi de ce nu spun si stare fizica:
cand iubesti, toate defectele persoanei respective dispar si se transforma in calitati.
Corect ori ba?
"cand iubesti, toate defectele persoanei respective dispar si se transforma in calitati.
Corect ori ba? " true, dar poate in unele cazuri nu dispar, ci pur si simplu le observi dar nu-ti pasa, le ignori.
"Sunt de parere ca iubindu-te pe tine insuti iti creste increderea de sine.
Cand esti stapan pe tine stii ca poti face si mai mult si ca poti obtine nenumarate lucruri. " Deci? e falsa afirmatia?
Nu pot spune nici ca da, nici ca nu.
Ia, stai.
Am citit mai bine.
E adevarata.
Tot ce am zis eu cred ca e pe langa subiect.
Daca te iubesti pe tine, stii ca e adevarat.
Doar tu stii adevarul.
Cand iubesti pe altul nu esti asa sigur.
Cu alte cuvinte, ori te atrage fizicul altuia, ori mintea, ori alte chestii, mai tarziu aflii cum e.
La tine e fix.
"Daca te iubesti pe tine, stii ca e adevarat." nu ma iubesc, insa iubesc alte persoane cu adevarat...deci?
"Cand iubesti pe altul nu esti asa sigur." -Eu sunt sigur.
"La tine e fix." What?
Mmmmda, stau mai prost cu exprimarea.
Ma refeream ca la tine e sigur ca te iubesti ( in general nu si la tine).
Si sunt sigura ca si tu tii la tine.
Mai gandeste-te.
Nu ma iubesc..asta zic (sunt sigur de asta)
Iubesc alte persoane cu adevarat (de altfel sunt sigur si de chestia asta)
Eu cred ca e falsa afirmatia
Posibil sa fie falsa
Ok, reformulare...in cazul meu e falsa
Nu prea cred, adică eu iubesc lucruri sau persoane mai mult decât mă iubesc pe mine.
Mda, nu stiu...cum am mai zis, eu unul nu ma iubesc, insa iubesc persoane cu adevarat...mi se pare "ciudat" (am un lapsus) sa te iubesti pe tine.
Depinde de fiecare in parte ...clar, asta e concluzia.
Da, cand iubesti mai mult pe altcineva alergi dupa iluzia care ti-o creaza acea persoana, numai fi atent, caci cumpatarea e de aur, nu e bine sa cazi in nici o extrema, ca dupa aceea incepi sa te satisfaci la poze cu tine... gen