| AlexandraAle121 a întrebat:

Iubitul meu este crescut de părinți care sunt pocăiți, eu sunt ortodoxă. Ar avea ceva daca mă căsătoresc eu cu el? Având în vedere că părinții lui nu sunt împotriva și mă plac

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu vrei sa faci astfel de sacrifii religioase pentru el e strict alegerea ta

| Kufu95 a răspuns:

Nu, de ce ar fi ceva în neregulă?

| wildthing a răspuns:

Dar ce conditii iti vor fi impuse?

| DoarDorr a răspuns:

Te poti casatori cu el. Dar vezi intai ce conditii ti se pun pentru asta.
Una o stiu, ca iti vor cere sa te convertesti la religia lor. Dar ar mai fi si altele. Cantareste bine inainte de a face pasul.

| MarianWLF a răspuns:

Mai rar sa accepte, am avut prietena pocaita si parintii ei au fost impotriva mea, daca va iubiti si aveti ganduri serioase sigur, mult succes, faptul ca parintii sunt de acord e un plus.

| FreddieM a răspuns:

Dacă intri în gruparea lor, nu vei fi doar soția lui, vei fii un nou membru al sectei și dacă vrei pace și sa nu devii un paria pentru ei, va trebui sa te adaptezi regulilor impuse de dogma lor. Și atenție, sunt foarte restrictive, manipulante, iti limitează toate libertățile care tu le considerai,, normale'' și cu care erai obișnuită pana acum.
Cheers

| Violleta2022 a răspuns:

Stiu ce spui, dar vad ca nu constinetizezi ce este mai important: casatoria nu poate avea loc intre voi daca tu nu treci la religia lui.
Momentan parintii lui nu au de ce sa fie impotriva, fiindca sunteti doar prieteni, dar te asigur ca nu se va ajunge la casatorie, dacanu te convertesti in religia lui.
Poti sa incerci sa-l ceri tu in casatorie, sa vezi daca el este dispus sa treaca la ortodoxism, sau macar sa se casatoreasca cu tine "fara religie".
Din cate stiu eu, pocaitii sunt foarte stricti cu religia lor si cu cine se casatoresc.