Draga mea din toata discutia asta clar nu esti majora asa ca o sa iti explic pe limba ta ca sa intelegi
1 baiatul te musca de sani din doua motive (sa isi marcheze teritoriul, fantezi sexuale)
2 ca sa te desparti de el e suficient sa discuti deschis cu el (neaparat in spatiu public cu mai multi oameni de fata) si sa ii spui ce ai scris aici, sau alternativ dai sa citeasca postul tau daca nu ai curaj si fa sa inteleaga ce te deranjeaza. Daca te iubeste va tine cont de parerile tale. Daca nu inseamna ca nu te iubeste. Si atunci de ce sa ramai in relatie?
Nelamuriri: De ce ti neaparat sa se desparta el de tine?
De ce sa fie absurd sa se pupe acolo in jocul ala? Doar nu a facut crime, n-a batut pe nimeni, era ceva misto.
Sa-l lase si gata, e f simplu, i-am explicat ce si cum. Nu e obligata sa stea cu cineva cu care nu mai vrea sa stea.
Pai exact, nu este obligata sa stea cu cine nu vrea. Asta nu are legatura cu ce s-a intamplat la jocul respectiv, daca ei nu se inteleg, sau un singur partener nu mai vrea sa stea intr-o astfel de relatie, cel mai indicat lucru ar fi sa se desparta si gata. Asta am zis si eu.
Legat de jocul ala, era doar pentru ca ei erau intr-o relatie aparent, adica da... daca pentru ei nu conteaza asta, este ok. Dar si baiatul ala... pai daca nici asta nu il deranjeaza, atunci nu stiu ce sa mai zic de el :/
Pai exact, ma mir cum a pus intrebarea asta cum sa se desparta! Cand 99 % din oameni stiu scurt sa se desparta fara comentarii.
Dar iti zic eu ca ceva inca o atrage la el, nu vezi ca ala ii trimite mesaje? Deci din moment ce nu le-a blocat, e suspect totusi.
Daca chiar vrei sa intrerupi, spui clar ca nu il iubeste si ca vrea sa iasa din relatie, si sa nu mai scrie ca ia block, si gata! Nu stai la discutii...
Ai scris multe prostii pe care nimeni n-are timp si chef sa le citeasca.
"Va rog ajutați-mă, chiar nu vreau sa ma despart de el dar nici sa mai fim împreună, vreau ca el sa o facă. Dau fundă"
Ai o singura problema tu, problema e ca nu ai personalitate.
Nici tu nu stii ce vrei.
Este o prostie sa-ti fie rusine cu marimea sanilor. Pe bune acum... Accepta-te asa cum esti.
Ceea ce face el este nesimtire. Eu i-as fi dat papucii de mult timp.
,, nu vreau sa ma despart de el dar nici sa mai fim impreuna" Asta e cea mai tampita chestie pe care am citit-o. Nu incepi ceva daca nu esti in stare sa si termini draga. Imagineaza-ti ca el niciodata nu s-ar desparti de tine, ce ai face?
Efectiv ii trimiti un mesaj sau vorbesti cu el fata in fata ca s-a terminat si gata. Chiar nu esti in stare de asa ceva? Daca raspunsul este nu, atunci de ce nu?
De ce inca ii mai raspunzi la mesaje si de ce inca mai iesi cu el daca nu te mai atrage? Nu vad nicio logica. Ii dai block, nu-i mai raspunzi la telefon si nu te mai vezi cu el, simplu.
M-am referit la faptul ca vreau sa ne despărțim dar nu vreau sa o fac eu adică vreau ca el sa se despartă de mine
Spune-i ca sentimentele tale pentru el nu mai sunt aceleasi ca la inceput, daca se va intrista sau supara spune-i ca ai preferat sa ii spui decat sa il minti
Chiar era nevoie sa detaliezi atat de mult? nu puteai si tu sa te mai simplifici si sa scrii tot ce se intampla intr-o idee simpla principala? prea multa polologhie fara sens, daca vrei sa te desparti de el pur si simplu spune-i direct si gata, nu o mai da atata la intors pentru ca tu pur si simplu profiti de el continuand relatia cu el, o relatie pe care nu o mai doresti, nu inteleg ce stai sa te mai gandesti si la ce, si in plus mi se pare ca nici nu iei in serios relatia care o ai, cati ani ai? fiindca din ce ai scris reiese ca esti cam tanara ceea ce inseamna ca aveti o relatie superficiala si nu ''iubire''
La 14 ani ar trebui sa va ganditi la viitor si sa studiati, nu sa va atingeti pe nu stiu unde, o sa aveti timp sa faceti chestii din astea cand o sa aveti varsta necesara si educatia corespunzatoare pentru asa ceva, ar trebui sa ii spui ''iubitului'' tau ca sunteti prea tineri sa aveti o relatie serioasa, mai ales una sexuala si recomanda-i filme 18+ cand mai are chef sa te muste de sani pentru ca ii s-a urcat pubertatea la cap, problema rezolvata.