Schimba-l (barbatul) pe unul care te duce la orgasm, na!
Si-asa l-ai complexat ca naiba, de-acum numai reactiv o sa fie... plus ca nici tu nu o sa mai vrei decat un orgasm ca lumea... mai bine mai devreme decat cand e prea tarziu.
PS. Nu ca zic, dar e bine ca ti-ai descoperit un mod eficient de a te satisface... in locul lu' idiotul ala chiar ma bucuram ca puteam sa scap de "munca" si sa las utilajele sa faca ce stiu ele mai bine: sa imbunatateasca confortul uman, ha, ha. Daca stii cate vibratoare i-am cumparat eu lui nevasta-mea, si degeaba! Pana nu pun eu osul la munca nu e treaba bine facuta!
Of..acum va simtiti amandoi prost.Trebuie neaparat sa-i spui ca TU il iubesti fix asa cum e si ca nu e vina lui. Spune-i ca oricum te-ai simtit extraordinar de fiecare daca, chiar daca nu ai ajuns neaparat la orgasm.Ca pentru tine, persoana lui conteaza cel mai mult pe acest pamant.Arunca vibratorul cu el de fata si spune-i ca oricum il preferi pe EL de miiii de ori mai mult.
I-am spus toate astea dar se pare ca nu vrea sa inteleaga. Mi-a spus ca ii e teama de mine si simte ca nu ma mai cunoaste. In acelasi timp ma gandesc ca el daca are mai multa experienta sexuala ar fi trebuit sa-si dea seama ca nu am avut orgasm. Off... ma simt sfarsita
A spus ca ii e teama deoarece timp de 5 ani a crezut, probabil, ca stie ce iti face placere si ce te aduce la placere maxima.Crede ca nu mai esti cea de care s-a indragostit.El trebuie sa inteleaga..nu stiu ce ai mai putea sa-i spui.E cam..ciudat sa arunce 5 ani pe geam pentru o chestie care chiar nu e ATAT de importanta. Puteti rezolva asta ca un cuplu.Nu e deloc nevoie de despartire.Chiar sper sa se rezolve.E atat de pacat sa aruncati 5 ani pe nimic.
anonim_4396 întreabă: