Eu te țin minte cu întrebarea aia cu spiritul animalelor. Aș fi procedat la fel dacă îmi puneai astfel de întrebări. Văd că Endoryus știe mai multe.
Mi se pare normal sa nu ai acces la contul lui, are nevoie si el de intimitate. Intr-o relatie trebuie sa-ti lasi liber iubitul altfel te lasa el pe tine.
Mă mir că nu a apărut moda să ieși cu gagiul prinși amândoi cu cătușe la mâini și eventual cu ochelari de ăia cu două ecrane, să vezi și ce vede el.
Daca te bagi in seama cu mine,, sa stii ca nu-si face ea o parere buna despre tine, stai linistita, ca esti luat in vizor mai tare decat mine ea catre ea/
Ea nu are o parere buna despre mine de la inceput asa ca nu are ce sa se schimbe, stai tu linistit"a".
Depinde ce "versiune" a mea cunoaste si cat il/o duce capul. Intreaba pe cei din lista mea de prieteni si vor zice ca una buna. Cred. Adica sunt 100% cand vine vorba de roscata, in rest nu sunt chiar 100% sigur . In realitate? La fel. Sunt multi care da, multi care nu.
Voi scumsii aveti un bulan atat de incredibil ca ati jucat numai cu caricaturi de echipe.
Chiar avem un feeling ca vor face si astia ai lui Hodorogson ceva.
N-ati avut un meci cu adevarat in sezonul asta, n-ati dat de greu ca sa poti pune o concluzie despre echipa.
De ce n-are Arsenalul meci cu voi acum... sa va mai taie din visele voastre.
Ti-am zis ca doar ca ne batem la titlu, nu ca-l vom lua,, ca suntem in carti acolo sus.
Cand il aduci pe Kolasinac( cel mai bun fundas stanga din Bundesliga) si pe Lacazette,, unul din cei mai buni atacanti din Ligue 1, iti cam dadea mici sperante,, insa... W0anger e acolo pentru a-mi arata ca Arsenal ramane echipa fara obiectiv si anul asta!
Lacazette incet-incet isi face intrarea in fotbalul englez, isi merita banii, daca l-ar baga si mosul mai mult la joc...
De când Facebook-ul este baza unei relații? și eu aș fi făcut la fel în locul lui, stai calmă.
Ce limbaj urat, vulgar la postarea asta, eu personal nu am incredere in fete asa ca spun ca a facut un lucru bine
Pentru ca spre uimirea ta, are si el o viata proprie, si cel mai adesea nimeni "normal" nu vrea sa fie controlat de altii la fiecare pas.
O sa ajungi si tu la concluzia asta cand mai cresti.
PS:Ceea ce aveti voi nu se numeste o relatie.
Intr-o relatie exista incredere, iar din cate se vede, increderea ta in el a lipsit deplin.
Pawlina întreabă: