Hm...Iubitul prietenei tale este un imatur. Tu esti NEVINOVATA. Si este normal ca ea sa fie suparata pe tine, pune`te in locul ei Sper sa ii treaca supararea ( va fi cam greu ) Nu ai de ce sa te simti vinovata. sigur are 33 de ani? Trebuia sa aiba cativa copii la varsta asta nu sa se incurce cu un copil ( stiu stiu dragostea nu are varsta ). stai linistita, ai grija de tine :*
Esti cumva psihologul site-ului? Nu-mi pasa parerea ta "de inteligenta"! Tu comentezi de toti care isi spun parerea,deci in cpncluzie, tine-ti parerea si gura in acelasi timp, ca nimeni nu iti cere ajutor, sa comentezi de postari, proasta si nesimtita esti tu!:*
Las-o mai, e ceva distrusa. Nu-ti bate capul cu ea. Sper ca atunci cand va avea copii ei s-o minta si sa faca sex cu persoane de varsta ei, daca tot e asa "avocatul poporului".
Sa vada si ea cum e.
Avand in vedere faptul ca acest site a fost creat pentru ca ORICINE sa isi poate spune parerea am tot dreptul sa comentez unde vreau si cand vreau.Si comentez doar daca raspunsurile sun aberante sau pline de rautate cum este al tau. Daca nu iti doresti pareri atunci limiteaza-te la ideile din comentariile tale. Este de neaaceptat sa scrii pe un site ca speri sa moara cineva pe care nu il cunosti si sa nu iti spuna nimeni nimic.
Nu am chef, e parerea mea si punct, nu vreau sa ma cobor la mintea ta l-)! Cand vei avea copiii si tu asa sa-i inveti sa umble cu oameni de 40 ani! Ala nu e un om intreg la minte! Ai dreptul sa-ti spui parerea,dar nu fata de parerile altora,fiecare e liber sa-si exprime opinia! Nimeni nu cred ca te-a judecat pe tine cineva, daca ai comentat ceva, sa comentezi mereu, influenteaza-i negativ! Si alta data tine-ti gura, ca la 20 ani ai tai nu esti in masura sa ii faci pe toti sa-ti sustina parerile alea proaste! Nu-i mai influenta in rau! Un copil de 17ani, sa umble cu unul de 33ani,esti intreaga la minte? Asa sa faci si tu,si copiii tai sa-i inveti asa; daca baiatul sau fata cu,care e intr-o relatie nu vrea samai fie impreuna cu ea/el, sa se omoare, sau invers! Influenteaza-i, si invata-i ce e bine, nu sa faca ce ai face tu! Sau ce faci tu! Si te rog nu mai comenta la postarile mele ca deja ma satur de "vorbele alea de rahat" pe care le spui tu! Esti varza scumpa!:*
Poate asa vrea sa isi educe copiii,si sa-i influemteze in rau! Atata minte are! Doamne mai bine ar merge la drept, sa se faca avocat, acolo o sa invete legile! Fiecare e liber sa-si exprime opinia, nu vad ce are ea impotriva! Oricum pentru mine, e o fata inculta! Degeaba are 20 ani! Nu gandeste nici cat unul de 10
LisaJulie întreabă: