Hm... Nu stiu daca musai gustul e problema. Sa-ti spun o poveste scurta. Ma duc eu la niste amici in vizita, unul din ei venise de la lucru din afara de pe o platforma petroliera. Si adusese cu el o sticla de wisky, sincer vb nu mai tin minte marca, eu nu beau aproape deloc si alcool rafinat chiar extrem de rar. Si a insistat ca nu-i cum stiu eu, ca-i asa si pe dincolo. De ex nu suport nici cat de tari sunt bauturile astea, simt ca ma ard pe gat. Si in fine rugat iau un paharel mic. Deci nu ardea, nu era tare ca de porc, si logic mi-am mai pus, cred ca am baut chiar destul de mult pana la urma. Inchipuie-ti ca a doua zi nu aveam nici pe dracu, nici o durere de cap nimic. Deci eu cred ca daca e Jack Daniel's de unde trebuie produs cum trebuie atunci merita banii. Si sa ne intelegem, gustul la wisky-ul ala baut de mine nu diferea sesizabil de vreun alexandrion sau de-astea, insa diferentele erau notabile in alte privinte. Cred ca diferentele intre branduri in ce priveste gustul se vad cel mai bine la vinuri si cognac. La wisky si de-astea tari cam greu.
Dacă e bun la "gust "sau nu, sta la aprecierea unui cunoscător, un om ce are idee de vechime, aroma, unei bauturi.Nu știu ce gust te-ai aștepta sa aibă un whisky, whisky-ul nu are arome adăugate, și valoarea unei băuturi nu constă in gust... daca vrei ceva dulce, bun la gust, bea un lichior cu aroma ta preferată. Whisky-ul e o băutură masculina și puternică
Jack e super bun, dar sa fie original.
In tara asta multe baruri, cluburi au bautura contrafacuta.
Prima data cand am baut Jack am fost undeva unde am incredere ca au bautura de calitate si e prea bun, se simte un gust usor de lemn(din butoaiele in care a fost tinut), nu se simt gustul acela urat ca la celelalte de spirtos(nu la toate celelalte, dar la majoritatea). Bineinteles ca e tare, nu e pentru toata lumea. Nu e "smecherie" sa iti placa pentru ca e scump, chiar isi merita banii. Multi isi iau sa se dea mari si beau ca prostii, se fac praf si spun ca nu e bun.
E asa si asa, cel putin din punctul meu de vedere.Am gustat de cateva ori din paharul unui prieten, nu e cine stie ce.Dar tu daca il incerci, poate o sa iti placa.Depinde de gusturi.
Aaa, pai nu de incercat intrebam, aveam fix curiozitatea asta dar legat de Tiramisu, care cica e super wow, dar mie nu imi place, asa ca ma intrebam, chiar e buna sau e ca muzica clasica, trebuie sa zici ca e buna sa nu pici de prost.
Aaaa,pai eu am incercat doar. Dar daca vrei raspuns direct, atunci nu, nu are gust bun.(sper ca acum am raspuns bine, se poate ca uneori sa nu interpretez bine lucrurile, vorbesc cam rar limba romana deci ma incurc mai mereu)
Incearca cat mai multe forme de alcool si vezi ce iti place .
Personal cred ca in cazul bauturilor spirtoase e mai mult dorinta de a te imbata/ameti in scurt timp cu o cantitate mica de lichid .