Dacă ești fraier crezi în femei, dacă ești băiat cu creier nu crezi le folosești pentru sex, nu ai ce iubi la o femeie, ele mint non.stop,jur o femeie nu poate sa spună adevărul niciodată, asa ca fii fraier și plânge, poate te trezești la realitate și vezi ca nu trăim în povesti, ipocrite, false, materialiste, tarife și tu iubești
Am zis mai degraba sa imi bag ceva in ele fete si sa iubesc banii, macar banii nu ranesc dar fetele da
Valoarea femei este vagonul ei, aia este comoara lor, ele știu asta, profita de tine, se joaca cu tine ca știu ca ne pierdem mințile dacă ME oferă vagonul lor
Deci te depășesc relațiile.
Întrebări ai?
Aia cu sechelele e doar în capul tău. Când vrei să fii rațional, dispare tipa din mintea ta.
Dar deocamdată nu vrei.
Gen as vrea sa gasesc o fata care saa iubeasca cu adevarat dar si eu sa o iubesc cu adevărat adica amandoi sa avem sentimente reciproce
Ai răbdare.
Poate că a doua fată te-a iubit și i-ai făcut mult rău, fiind indiferent cu ea.
Dacă nu ți-ar curge balele după o nehotărâtă, ai vedea altfel lumea.
Ești printre puțini useri normali la cap, e de apreciat că nu le bagi pe toate in aceiași oală cum fac majoritatea de pe aici
Nu m-a iubit niciodata vreo fată
Dragostea nu vine singură, trebuie să muncești puțin pentru ea.
Nu te gândi la sacrificii ca în telenovele, dar când apare cineva, trebuie să fii într-o perioadă potrivită, ca să îi poți da toată atenția necesară.
Iar când îi dai tot ce trebuie dar ea are lucruri mai importante decât tine, e clar că nu e o persoană de nădejde, și trebuie să scapi de ea.
Undeva tot e cineva care te-ar vrea, trebuie doar să ai capul sus, să îl vezi.
Când plângi după inutile, nu mai vezi nimic.
Asta e, ia-o ca pe o experienta de viata si treci peste, nu iti bate si tu joc de altele, fii mai calculat si matur.
Imi este foarte greu ca mereu imi vin amintirile cu ea si ma bantuie, ea a fost prima fată de care m-am îndrăgostit si am iubit-o, nu cred că o să mai pot iubi vreodată vreo fată, este un sentiment foarte rar!
De plăcut poti sa placi orice fata dar de iubit e greu!
Daca o sa ma îndrăgostesc dupa cativa ani o sa ma îndrăgostesc degeaba sau sa se întâmple invers sa se indragosteasca una pentru mine si eu sa nu simt nimic, reciprocitate nu prea exista
Bună,eu sunt fata și am trecut prin ceva asemănător și te înțeleg
Bine, că la mine a fost bătaie de joc la nivel de artă
În viața ne lovim și de oamenii rai, egoiști, falși dar ăsta nu are trebui sa ne faca pe noii la fel de nenorociți
Fiecare șut în fund este un pas înainte, încerca să analizez toată situația cap -coada și să înveți ceva din experiența asta
Și nu-i ok deloc să îți bat joc de o alta fata pentru una din trecut, nu au nici o legătură una cu alta
Nimenii nu trebuie sa sufere pentru faptele altcuiva
Trebuia să înveți in cine să ai încredere și în cine nu
Ar fi o prostie sa te schimbi in rau doar pentru că o fata nu te a plăcut, iubit sau te a dezamăgit. Toti oamenii de pe planeta asta fie fete sau băieți trec prin dezamăgiri. Poate ca nici nu ai avut o relație cu această fata ca nu se intelege clar, dar sunt cazuri in care iubirea e de câțiva ani, relație solidă și tot se poate intampla ca unul sa renunte si sa, dezamăgească pe celălat si totusi viata merge inainte, fiecare isi reface viața si ajunge sa iubească din nou
Spune-i sa te caute doar cand vrea sa-i dai la buci si maxim juma de ora ca dupa aia esti ocupat.
" … din băiatul ala care vorbește frumos in om cu caracter jegos!"
Nu face greșeala sa cobori pe ultima treapta a civilizației. Ești tânăr. Dragostea asta o sa îți treacă și o sa te mai îndrăgostești de încă câteva ori.
Sincer, mi-e mila de de acea fata care a stat cu tine intr-o relatie si tu doar ai folosit-o dintr-o rana emotionala si orgoliu. Trezeste-te la realitate si constientizeaza ca ai niste frustrari nevindecate. Femeile aici nu au nici o vina, daca te evita si te ranesc inseamna ca tu gresesti cu ceva. Nimeni nu te poate rani, influenta sau folosi decat daca ii dai tu voie, nu ti-a dat ea sperante false, tu nu ai stiut cum sa o ghidezi si ai preferat sa ramai un nice guy decat sa fii un barbat integru si sa-ti respecti timpul. Faza cu sa te razbuni pe toate femeile si sa devii un misogin doar pentru ca tu ai fost un fraier si nu ai stiut sa coordonezi o interactiune cu o fata e grava. Gaseste un psiholog/couch care poate sa te ajute cu problemele ce tin de inner game si problemele emotionale, pune-ti viata in ordine, gaseste-ti un scop, o misiune si lupta pentru ea, femeile vor veni in viata ta ca un bonus, nu le trata niciodata ca un scop.
Nici tu nu ma înțelegi, fata aia cand m-am luat cu ea nu era in relatie si a zis ca ma place si imi dadea semne ca ma place iar apoi s-a ivit sa se împace cu fostul
Ea m-a folosit nu eu, m-a folosit ca pe un pansament emotional si m-a tratat ca pe o rezervă/optiune, mi-a dat sperante false
Poate o sa fii iritat de raspunsul meu dar era treaba ta sa iti dai seama de anumite semnale pe care ti le ofera. In momentul in care cineva te trateaza ca pe un pansament emotional se simte asta, se observa foarte clar dinamica dintre voi, daca tu nu ai observat-o inseamna ca erai mult prea mult in capul tau si din frica de a o pierde i-ai inghitit toate capriciile si te-ai lasat manipulat de catre ea.
Si sincer aici, esti barbat, lasa-ti comportamentul de victima deoparte si treci mai departe, nimanui nu-i pasa ca te-a ranit emotional o fata. Vrei sa nu se mai repete? Incepe sa lucrezi la tine si la dezvoltarea ta, gaseste-ti minusurile si transforma-le in plusuri.
Pai ea se schimba radical mereu! La inceput mă apropia si vorbeam mult cu ea, imi vorbea frumos adica na imi dadea semne ca ma place iar apoi s-a schimbat situatia cu susul in jos, a început sa îmi vorbeasca în sictir adica m-a îndepărtat, iar dupa o perioada iar m-a apropiat!
Cum sa mai intelegi zi si mie!
Sau stii ceva,imi bag ceva in ele fete,mai degrabă alerg in lumea materială,din cauza ei m-am schimbat,m-am făcut materialist si egoist si obsedat de bani si acum numai bani am in cap, si pe mine mă hrănesc piesele cu injuraturi care contin un fel de jigniri, că in trap multi se descarca si vorbesc de foste ca sunt panarame si nu stiu cum, si asa creez si eu versuri dupa instrumental, ma descarc prin versuri, aveam nervi pe o colega de la muncă si am creat niste versuri jignitoare!
Probabil te simti mandru cu asta.
Eu sunt o persona răzbunătoare! La aia pe care am iubit-o i-am facut piesa si o gssesti pe yt:Nyo-Doar o falsă, e de aproape un an piesa, sunt la început si nimeni nu a fost buni la inceput, doar ei exersez si incep sa evoluez!
Cel mai penibil lucru e ca tu te simti mandru de faptul ca esti atat de imatur si instabil emotional .
Ma intreb cum te-ai fi purtat daca aveai o relatie serioasa si se intampla ceva nasol. Iti taiai direct gatul?