Pai ea se schimba radical mereu! La inceput mă apropia si vorbeam mult cu ea, imi vorbea frumos adica na imi dadea semne ca ma place iar apoi s-a schimbat situatia cu susul in jos, a început sa îmi vorbeasca în sictir adica m-a îndepărtat, iar dupa o perioada iar m-a apropiat!
Cum sa mai intelegi zi si mie!
Imi este foarte greu ca mereu imi vin amintirile cu ea si ma bantuie, ea a fost prima fată de care m-am îndrăgostit si am iubit-o, nu cred că o să mai pot iubi vreodată vreo fată, este un sentiment foarte rar!
De plăcut poti sa placi orice fata dar de iubit e greu!
Daca o sa ma îndrăgostesc dupa cativa ani o sa ma îndrăgostesc degeaba sau sa se întâmple invers sa se indragosteasca una pentru mine si eu sa nu simt nimic, reciprocitate nu prea exista
Sau stii ceva,imi bag ceva in ele fete,mai degrabă alerg in lumea materială,din cauza ei m-am schimbat,m-am făcut materialist si egoist si obsedat de bani si acum numai bani am in cap, si pe mine mă hrănesc piesele cu injuraturi care contin un fel de jigniri, că in trap multi se descarca si vorbesc de foste ca sunt panarame si nu stiu cum, si asa creez si eu versuri dupa instrumental, ma descarc prin versuri, aveam nervi pe o colega de la muncă si am creat niste versuri jignitoare!
Eu sunt o persona răzbunătoare! La aia pe care am iubit-o i-am facut piesa si o gssesti pe yt:Nyo-Doar o falsă, e de aproape un an piesa, sunt la început si nimeni nu a fost buni la inceput, doar ei exersez si incep sa evoluez!
Toata lumea stie cum e. Toata lumea trece prin asta la un moment dat.
Cel mai penibil lucru e ca tu te simti mandru de faptul ca esti atat de imatur si instabil emotional .
Ar fi o prostie sa te schimbi in rau doar pentru că o fata nu te a plăcut, iubit sau te a dezamăgit. Toti oamenii de pe planeta asta fie fete sau băieți trec prin dezamăgiri. Poate ca nici nu ai avut o relație cu această fata ca nu se intelege clar, dar sunt cazuri in care iubirea e de câțiva ani, relație solidă și tot se poate intampla ca unul sa renunte si sa, dezamăgească pe celălat si totusi viata merge inainte, fiecare isi reface viața si ajunge sa iubească din nou
Imi pare rau sa-ti spun, dar povestea ta asa cum ai descris-o tu si pe voi doi, pare a unor copii de scoala generala.
Multa drama intr-un pahar cu apa!
Povesti spuse prin gurile prietenilor si colegilor ei de 15 ani care ajung la tine distorsionate.
In fine, ai vina ta ca te-ai incurcat cu fetite de 15 ani si ai pretentie sa fii tratat bine. Evident ca alea rad una de alta si fac glume una pe seama celeilalte si adevarul ajunge distorsionat si de aici bataia asta de joc.
Spui ca ai 19 ani, apai te rog sa te comporti ca unul de 19 ani, sa iesi dintre copilasii si sa-ti cauti pe cineva de varsta ta.
Inca ceva: niciodata dar absolut niciodata nu mai cere parere prietenilor sau cunostintelor despre fata care-ti place, ca numai prostii se inventeaza si te pune intr-o lumina proasta.
Fii mai increzator in puterile tale si comporta-te ca un barbat cu buns imt, putere de raspudnere, fara sa ceri parerile altora si fara sa-i rogi pe altii sa intervina pentru tine.
Hai ca a trecut, acum poti sa o iei de la capat, de data asta cu lectia invatat si fara sa mai repeti greselile din trecut!
Nu uita: lasa fetitele in pace si cauta-ti una de la 18 ani in sus!
Eu ziceam ca 2-3 ani diferenta pare ok nu o diferenta exagerată, plus ca nici nu sunt asa dezvoltat, multi cand ma vad nu imi dau mai mult de 16 ani!
Fetele in general o ajuns asa de dezvoltate, sunt fete de 16 ani care sunt mai dezvoltate decat alea de 20!
Eu ma multumesc si cu o fată de 16-17 ani!
Prima relatie a fost la 18 ani si fosta pe care nu am iubit-o 17 adica diferenta de 1 an, in fine nici nu ma interesează ce varsta am, ma p** pe ia vârstă!
Daca ar fi după tine ar trebui sa astept cativa ani ca sa imi fac o iubită!
Ca sa imi iau iubita de 18 trebuie sa astept pe putin 3-4-5 ani
" … din băiatul ala care vorbește frumos in om cu caracter jegos!"
Nu face greșeala sa cobori pe ultima treapta a civilizației. Ești tânăr. Dragostea asta o sa îți treacă și o sa te mai îndrăgostești de încă câteva ori.
Vad ca nu inteles nimci din ce ti-am spus!
2-3 ani diferenta cand fetele sunt peste 20 de ani, nu-i o diferenta mare, cand sunteti ambi adulti, dar cand tu esti adult de 19 ani si ea are 15-16 ani, ea este inca copila si evident ca fuge de "majori" fiindca vede altfel distractia cu un baiat.
La copila aia de 15-16 ani trebuie sa asteopti 3-5 ani sa mai craesca ca sa devina iubita, pe cand una de 18 ani iti poate deveni iubita imediat, ca-i destul de coapata la cap si trup ca sa stie ce vrea.
Se pare ca tu impresionezi fetitele, dar le si sperii, odata ce si alea fug de tine.
Pacat ca nu poti inteleg cum functioneaza mama natura, dar vei invata tu curand, cand vei fii refuzat mai departe de copile si cine stie, poate amenintat de vreun parinte, sa le lasi in pace, ca-s minore.
Daca aveam 17 ani si ma luam cu una de 14 nu mai ziceai nimic, oricum nu mă mai interesează ca oricum nu ma vrea nicio fată, daca da sunt ba din alta localitate, ba sunt prea mici de 13 ani!
Nu mai are rost, ma degraba stau cu gandul sa fac bani si atat
Spune-i sa te caute doar cand vrea sa-i dai la buci si maxim juma de ora ca dupa aia esti ocupat.
Din fericire pentru tine ai 19 ani, deci esti adult si nu poti sa te dai la copile minore, fiindca legea le protejeaza.
Apai, ti-am mai explicat, cauta-ti fete de varsta ta si lasa fetitele in pace, ca se joaca cu tine precum se joaca cu baitetii de varsta lor.
Degeaba dacă arat de 16, si este un dezavantaj sa pari tanar ca alea de 18 ani sunt foarte dezvoltate!
Si stii ceva, ma doare undeva de lege că legea e curvă în ziua de azi, daca iti vine un hoț în casă nu ai voie să îl bati si nu vine politia să îl prindă trebuie sa prinzi tu si sa il duci la ei si în fine
Ce mai zici de aia de 30 de ani care se iau cu fete de 16 ani, aia nu mai sunt criticati!
Eu de abia am devenit si eu major adică sunt printre cei mai mici dintre majori si gata nu mai am voie cu fete mai mici de 18 ani!
Atat cat nu violez nicio fată e ok, plus ca ca este legal sa fie 2 sau 3 ani diferență, plus că maturitatea nu tine de varstă, varsta este doar un numar si atat, sunt oameni la 16 ani mai maturi decat ăia de 20!