Nu de acolo in oras map1 este langa arcasul ala de bresle si o cheama estelista de aqcolo
Man de unde iti faci vrajile la gardieni de acolo iti i-ei si frisura funda terog
Sorry nu joc metin guabina sau daca nu e o femeie in map 2 si acolo are frizuri si eu am jucat mai de mult si asa m-i-am facut frizura de acolo din map 2 de la aia nu daca nu gasesti nu-s. funda?
Pai exista 3 raspunsuri la intrebarea ta... 1. La invatatori cand dai clik acolo iti apar frizuri. 2.In map1 este o femeie in centru dai pe ea si va aparea frizuri. 3.In map 2este un barbat cu topor in mana dai clik pe el si va aparea frizuri. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Am fost acolo dar nu se intampla nimic cand dau click.Nu stiu poiate am gresit eu locul. Fa si tu o poza cu locul.
Dai cleck la gardian si iti apare mb shop si frizure, iti alegi una si dai clik dreapte pe ea si gata
Pai eu am jucat metin 2 ro si ca sa isti iei frizuri trebuie sa dai pe moneda aia din colt dar trebuie sa cumperi monede cu bani adevarati pe un card. Poti sa intri pe siteul metin 2 poate te mai ajuta cu ceva. Sper ca ti-am fost de ajutor bye bye.