Daca stai la camin cine stie cati colegi de camera care sforaie ai, in schimb in chirie esti si singur, daca nu, poti aduce cate gagici doresti, nu esti la mana nimanui.Viata de magnat.
Chirie,fiindcă așa poți face ce vrei, poți aduce pe cine vrei. Dacă stai la cămin va trebui să-ți suporți colegul/colega
Deci chirie
Eu o sa stau in camin, o sa fie greu cu somnu, dar mai greu e sa stai in chirie intr-un oras strain fara sa ai un prieten... In camin e altceva, sunt si o gramada de fete si trebuie sa te o intorci la o anumita ora din oras, asa ca noaptea ai de unde sa alegi
Ajung deja la al treilea an de facultate și îmi permit să spun că am acumulat deja ceva experiență în ceea ce privește alegerea locului unde îți vei petrece anul universitar. Bineînțeles, atât la cămin cât și în chirie apar fel si fel de probleme. Dacă la cămin ai parte frecvent de gălăgie, scandaluri sau mizerie, în chirie dai de fel și fel de indivizi și individe care cer niște prețuri exagerate pe tot felul de maghernițe, după ce găsești ceva decent ajungi să împarți apartamentul cu străini - cupluri, familii etc., apar conflicte din acuza facturilor lunare care în multe cazuri sunt o necunoscută pentru unii din apartament și te trezești că trebuie să plătești sume exagerate, dacă pleci un weekend acasă sau la munte, când te întorci găsești camera întoarsă pe dos, semn clar că amabilii colegi de apartament și-au culcat cunoștințele prin camera ta, și multe altele de genul.
În opinia mea e mai bine la cămin. E mai ieftin, și vorbim de un preț fix. Că e gălăgie și mai apar și incidente, păi asta se întâmplă și în apartament. Doar că în apartament ți-e și ciuda mai mare când vezi că ai de achitat niște sume colosale și nici măcar nu ai parte de câtuși de puțin respect din partea propriterilor și a celorlalți chiriași. Așadar, pentru toți studenții din anul 1, dacă aveți posibilitatea, duceți-vă la cămin! Cu bune și cu rele, dar e mai frumos decât în chirie, și să știți că acolo vă trăiți cu adevărat viața de student! Cine a trecut prin asta poate confirma.
Chirie,poti sta singur sau poti sa iti alegi tu colegul/colega.In camin sunt numai drogati, betivi, iti trebuie multi nervi sa rezisti acolo si multa forta pentru aparare.
Daca iti permiti chirie este evident ca alegi chirie. Alegi camin doar daca esti cam prost (motive gen „distractie" si „viata de student" - niste ineptii de la maimutoi oligofreni) la ce conditii precare sunt, plus fauna de taranoi care poate sa se adune chiar in camera ta.
Daca nu-ti permiti, asta e singurul motiv si deh, se poate sta, n-a murit nimeni, dar evident ca e mult mai bine in chirie.