| Loster_Andrei_1996 a întrebat:

Joc un joc de strategie numit the west. Aici nivel maxim e 150 iar eu am 69. Un mitocan infect o face pe buricul pamantului desi e un clovn lovit de soarta (ca sa nu folosesc alt cuvant). Problema consta in faptul ca daca apartii unui oras poti da dueluri si primi dueluri. Eu am facut greseala de a ataca un jucator neimportant care parea sa nu se bazeze pe duel. M-a invins, dandu-mi lesin pentru 48h. La scurt timp am primit o telegrama de la el in care m-a amenintat ca voi avea lesin 48/48h garantat incepand de acum. Ironia e ca eu detin pe joc suma de 6kk (6 milioane de dolari), o suma mare, in comparatie cu el care nu are nici 1kk. Daca as avea acelasi nivel, ar fugi sa se ascunda dupa rochia maicasii si cerand iertare. Daca nu stau pe duel nu mai pot avansa rapid, asta insemnand ca un nivel il pot face si intr-o zi pe duel in timp ce daca nu stau pe duelacel nivel ia o saptamana sau chiar mai mult. Acest taran prost nu intelege ca e un rahat miscator pe langa mine. Ce as putea sa fac ca sa ma lase in pace? Precizez ca unii ataca si de 3-4 ori pe ziun jucator daca nu mai des. El pentru un singur atac sare de parca i-as fi bagat un ac in cur. Ce sa-i zic ca sa ma lase? De batut nu pot fiindca eu am lv 69 in timp ce el are 133. Din cauza nivelului si a punctelor distribuite ma poate invinge, asta nu s-ar intampla daca as avea si eu 130. Ce sa fac cu acest magar imbecil?

2 răspunsuri:
| William a răspuns:

Si eu sunt asa si il inteleg perfect pe ala. Daca gandeste la fel ca mine singura ta sansa e sa uite de tine, altfel nu se va opri niciodata. Oricum nu inteleg de ce ai ataca un jucator cu 64 de nivele mai mare ca tine (in orice joc), greseala ta. Nu cunosc jocul dar incearca sa iti schimbi numele sau sa il raportezi la GM ca nu te lasa in pace. Daca nu rezolvi nimic incearca sa platesti un jucator mai mare si de incredere sa il atace de cateva ori, poate se sperie (dar vezi sa nu iei teapa).

| Loster_Andrei_1996 explică:

Am uitat sa spun ca aceasta cioara imputita mi-a mancat 2 SAPTAMANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII