Din pacate cam trebuie sa le spui parintilor, pentru ca oricum or sa afle, la sedinta, ii suna, sau trimite scrisoare acasa care trebuie sa o semneze, si atunci va fi mai grav ca nu le-ai zis, o sa iti scoata ochii ca daca le ziceai veneau la scoala si nu iti scadea si nota la purtare, deci asta inseamna ca de duci numa la ala mai ingaduitor. iti iei inima in dinti, si il iei frumos, cu cat parintele vede ca ceea ce ai facut te afecteaza mai tare cu atat e mai ingaduitor. La mine mama era foarte aspra, iar tata mai dulce, adica eram fetita lui tata, dar fratele meu era baiatu lui mama, tu stii care iti tine partea mai mult si la ala mergi. In fine, eu as merge la tata si as spune cam asa: -Tati, vreau sa iti zic ceva, numa sa nu stie mama, vreau sa ma ajuti cu ceva (si probalbil pe aici as incepe sa plang ca doar is fata). -Ce ai facut puiu meu?(ar zice tata)
-Pai am uitat de lucrarea la istorie si ca sa nu iau 3 am chiulit de la ora cu mai multi colegi, am crezut ca ne pune numa absenta si asa as fi invatat pentru ora urmatoare, dar profu ne-a dat 3 la toti, i-a zis la diriginta si diriga a spus ca daca nu venim cu parinti la scoala ne mai scade si 2 puncte la purtare. Nu vreau sa stie mama ca se supara tare si nu vreau, te rog vi tu la scoala, sau sa o suni pe diriginta sa vorbesti cu ea, te rog tati. imi ajunge 3-ul nu vreau si 2 puncte la purtare, te rog, promit sa nu se repete, te rog...nu am vrut decat sa nu iau nota mica si am dat-o in bara, te rog tati...
cam asa as face eu... pf... bafta, sincer
Buna... AI facut-o.
Dar vreo matusa sau unchi cu care sa te intelegi bine nu ai? Vorbesti cu el/ea si ii spui[nu cred ca te va certa asa de tare ca un parinte] si il/o rogi sa vina ea/el la scl fara sa stie parinti tai...
Bafta!
Nu, nu am cred ca folosesc metoda scrisa de jessica22 pentru ca alta solutie nu cred ca e
Tine minte, fapta recunoscuta e pe jumatate iertata, iar capul plecat sabia nu-l taie. Parintii prefera sa le spuneti voi, decat sa afle de la diriginta la sedinta de fata cu alti parinti (e ca si cum ia-ti face de ras). Cateva zile e posibil sa va reproseze asta, dar dupa aia le spuneti frumos, fapta era facuta, ca daca ati putea da timpul inapoi era altceva. stati linstiti, sunt suparati un pic, ca orice parinte doreste ca sa aiba un copil perfect si exemplu pentru ceilalti, da le trece supararea, in plus, omul din greseli invata. si sunteti copii, parintii vostri stiu ca nu exista copii care sa nu faca greseli.
Da, alta solutie nu cred ca ai... Bafta!