Nu trebuie sa-ti fie frica sau rusine de mama ta, sunt sigura ca te va ajuta sa scapi de paduchi. Du-te chiar in momentul acesta si explica-i cum s-a intamplat si cum ai observat ca ai.Bafta!
Daca nu ii spui mamei tale, nu va avea cine sa te ajute sa scapi de ei.
Spune-i mamei tale si vei scapa de paduchi, te poti da cu gaz.
Oricum, nu vor trece asa usor, s-ar putea sa mai dureze.
Spune-i mamei! Nu este nimic de ascuns, nu e nici rusine. exista la farmacie solutia. Nu intarzia, nu te ocupa de gaz...sunt solutii mult mai bune!
Trebuie sa ii spui mamei tale ca sa stie si nu te duci nici maine la scoala, nici marti, iti iei de la farmacie un sampon special(nu trebuie sa iti fie rusine sa ceri)si apoi te speli pe cap cu acel sampon. Ce crezi ca daca ascunzi mamei tale asta paduchii vor disparea singuri? nu papusa, trebuie doar sa ii spui faci baie si te piepteni si apoi o chemi pe mama ta si ii spui "mama uite ce am gasit"si ii arati.Lasa rusinea si fa ceva ca trebuie sa scapi de ei daca nu vrei sa rada la scoala de tine. Ia inima in dinti si nu fa pasul asta.Succes si sa scapi de ei cat mai repede.
Buna cred ca tot tu ai mai scris in legatura cu paduchii, asa cred, pai incearca sa ii spui mamei tale cat mai repede posibil pentru ca totul se v-a agrava din ce in ce mai mult, eu cand vreau sa ii spun ceva ii scriu si bilet sau spune-i ca asistentele te-au controlat si ca tu cand ai ajuns ai observat ca ai paduchi, totul o sa fie bine o data ce spui mai repede altfel totul se v-a agrava si nu o sa scapi usor de ei! succes sper sa scapi de ei
Cunosc si eu o persoana apropiata care a patit la fel.
I-a spus mamei sale, si apoi pentru inceput s-a spalat pe cap cu sapun de casa, apoi cu solutii de la farmacie.
Tin sa iti spun ca paduchii nu i-au cazut din cap, doar au murit
E grea situatia... Mai ales daca esti fata si nu vrei sa te tunzi... Trebuie sa stea cineva langa tine sa te "curete" tot timpul si dureaza ceva timp.
Si sa nu uiti sa iti schimbi hainele de pat.
Take care!