| Garrix2004 a întrebat:

Judecați o persoană după aspect sau după cum se comportă?
Sau a-ți fi prieteni cu o persoană care e mai diferită de restul?
Nu știu,să spunem că e băiat și are părul lung? Știu că e mai rar în România,sau ascultă alte genuri muzicale,nu ce ascultă majoritatea românilor,sau să nu fi mers niciodată într-un club și să nu fie așa sociabil precum alții,lucruri de genul ăsta. Dar să fie mereu amabil și să se gândească mereu la alții,la el foarte puțin,să aibă un suflet bun în general. Nu trebuie neapărat să fie băiat,dar poate să fie o persoană cu un aspect mai diferit,mai slăbuță sau mai plinuță sau cu un aspect pe care sunt sigur că ar fi jignjt/ă de cineva.
M-am gândit la chestii random, nu am descris pe cineva pe care cunosc.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Unul din ei mai buni prieteni ai mei e un rocker cu par lung, barba, "nespalat" și care asculta cele mai heavy chestii. Societatea l-ar numi Satana. Eu îl consider cel mai politicos și săritor om pe care îl știu.

3 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Dupa caracter, dupa inteligenta, aspectul fizic nu conteaza. Am avut si eu parul lung, ascult si eu metal, astea sunt lucruri banale. Kilogramele in plus sau in minus la fel, cui ii pasa? Fii tu insuti, nu te obosi sa faci pe plac tuturor pentru ca nu vei reusi si nici conteaza asta, gaseste cativa oameni care sunt compatibili cu tine si e suficient.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Eu sunt rocker din 2077

| DavidVladut16 a răspuns:

Dacă nu te înțelegi cu o persoană poți să o ignori, dar dacă îți place de o persoană poți vorbi cu ea să socializați comunicați, nu trebuie să judeci sau să jignești o persoană după felul cum arată sau cum să comportă cu tine pur și simplu nu vorbești cu ea dacă nu îți place. Mulți oameni judecă te jignesc după felul cum arăți cum te comporți nu trebuie să băgați în seamă insultele lor.