Agatha Christie. De ce? Pt ca este mult mai celebra si romanele ei sunt foarte frumoase. Pe langa asta a intrat in Cartea Recordurilor cu piesa de teatru "Mousetrapp".
Jules Verne pentru ca a fost un scriitor de geniu. A fost parintele romanului de anticipatie. A anticipat cu cateva zeci de ani inainte ca se vor construi submarinele, lucru ilustrat in poate, cea mai cunoscuta carte a sa : " 20 000 de leghe sub mari ".
Cartile sale m-au facut sa visez, sa imi imaginez personajele si sa traiesc parca, odata cu ele, uimitoarele evenimente pe care Jules Verne le-a relatat in scrierile sale.
Cartile lui Jules Verne au darul de a initia cititorul in lumea cartilor si a tainelor acestora.
De aceea Editura Adevarul numeste pe buna dreptate cartile acestea drept "cartile copilariei tale".
Agatha Cristie.Pentru ca imi plac foarte mult romanele politiste si ale ei sunt chiar reusite.Sunt palpitante.au tot ce trebuie sa aiba un roman politist
Eu am citit cateva carti de Jules Verne, si scrie foarte fain.deci pe el il aleg.
LisaJulie întreabă: