Si ce ti-a facut sa iti schimbi parerea?
Eu la fel deja nu stiut, daca imi mai place de el, sau nu`!
1.Videoclipul nu este cu el (am si eu un coleg care seamana exact cu el adica parul ochi alunitele ) 2. Este un const care isi bate joc de vedette. 3. Ce aveti mai cu baiatul ala canta bine si in plus toaata lumea inventeaza cheesti despre el cum ar fi ca cica avea 50 de ani sau ca nu exista 4. CE VA FACUT! 5. sunteti gelosi 6. Nu e vina lui ca fetele il plac asa de mult 7. Lumea a raspandit tot felul de chesti despre el . 8. SI MICHAEL JACKSON AVEA VOCEA DE COPIL MIC ASA CA NU VA MAI LUATI DE EL ! LASATIL IN PACE
Eu zic ca daca nuai ceva de bine de spus despre cineva imi bine taci! ca nici el nu vn sa iti zica asa! si marinaaa are dreptate nu v-a facut nimic nu el este vinovat ca il plac fetele!
Sa ghicesc. Hmm. Ai vazut ca se da la toate fetele si le schimba ca pe sosete nu? Sincer asta m-a "afectat" si pe mine. Dar mi.am dat seama ca e viata lui si face ce vrea, deci noi chiar nu avem ce face...Deci eu zic sa te mai gandesti.mie.mi place pur si simplu de el nu pentru ca e justin bieber vedeta pop si alte balarii imi place de normalul justin bieber fara figuri si alte mofturi de.ale lui si sincer imi plac si unele melodii.
Nici eu nu stiu daca il plac sau nu! imi place freza dau uneori se imbraca ca o fetita
Mare dreptate. singura chestie naspa e ca ti-a placut si inainte! eu l-am urat mereu:-&. cei care il plac sunt asemenea lui.
NameName întreabă:
AnkaBieber întreabă:
Cipi1212 întreabă: