E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Nu stiu ce sa cred. am vazut si eu videoclipul. sper sa nu fie adevarat. pentru ca atuncea o planeta intreaga a fost mintita. daca este adevarat atuncea presupusul justin ar trebui ars pe rug.milioanele de fani din intreaga lume ar putea avea o cadere psihica in special cei mai mici cu varste cuprinse intre 9 13 ani.pentru ca stim deja ca are fani asa tineri. un adult trece mai usor dar un copil nu
Justin bieber exista. doamne cum poate crede cineva asa ceva... am fost la un concert de-al lui in strainatate. si nu avea nici o masca.arata absolut normal. nu se cunostea vreo urma. ca ar avea ceva pe fata. stirea aceea e o adevarata minciuna. deci fani JB nu va pierdeti credinta in JB el chiar exista
De curand am vazut si eu vidoclipul si cred ca este adevarat 100% adica doar uitati-va la fata mosului samana leit la gura si ochi si tot si mai are si aceiasi voce iar daca va uitati in revista care a aparut de curand cu ochlarii aceia 3D e o poza prin ultimele pagini in care se vede ca poarta masca...acum fiecare cu parerea lui dar eu zic ca nu exista justin bieber
E cea mai mare minciuna un batran de 51 de ani are vocea lui? da de unde astia fac videoclipuri trucate sa castige mai multi bani cica are 51 de ani! prosti are 16 nu 51 ca daca ar fi asa ar fi si la stirile din Romania si peste tot prin lume pe ziare, pe TV, in reviste peste tot. ca ce si eu am vocea lui si un batran de 51 de ani nu e asa mic! si justin bieber este mai mic! prosti, prostii, prostiii, prostiiii!
Nu este adevarat justin bieber este real si acea femeie chiar este mama lui sa nu credeti ce se spune pentru ca el a avut acel om care a putut sa cante ca si el, el a facut exact ca si britney spears a angajat un om sa cante in cateva concerte din cauza aceasta toata lumea crede ca nu este adevarat in plus el a inventat povestea pentru ca in america orice se vinde.
anonim_4396 întreabă: