E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Justin Bieber exista!
uitati-va la toate videoclipurile si atunci sa mai comentati...ai dracu de ratati altceva nu putea sa minta)
le trebuie publicitate multa...deci daca era mosu ala de 51 de ani se cunostea:inaltimea nu o au aceeasi, nici nu se vede pe fata lui ca are masca x_x
simple aberatii!
nu inteleg cum poate minti cineva in legatura cu identitatea altei persoane...si cum se explica faptul ca pe net exista poze el de cand era mic? mai da-l dracu de mos
si partea aceea din videoclip in acre "canta" ala)... exista multe programe de modificat voci in ziua de azi...si sa gandim logic; daca ala ar fi JB de ce s-ar da de gol singur la tv? sa fim sinceri numai niste cretini a putea inventa o astfel de minciuna
Lasa-ma sa-ti clarific. SUnt sigura ca dupa cate raspunsuri ai gasit, nu sti ce sa mai crezi. Desi majoritatea ne-am dori ca el sa nu existe, e aproape imposibil. In primul rand, de Halloween, la noi in clasa cineva a facut o gluma proasta, si-a tuns parul gen JB si el avea ochii lui. Arata leit. Ce ii costa pe astia de la Onion lol sa puna un mos sa se dea cu fond de ten si sa o faca pe JUstin Bieber? Gandeste-te. JB nu a aparut asa, ca e si el. L-a gasit cineva pe youtube. Atunci cand avea 7 ani tot mos era? Ca era mult mai scund. MOsii nu mai cresc! Asa ca te asigur, nu! Plus ca imi aduc aminte ca am fost in America odata, cand eram mica, si l-am vazut pe JB inainte de a fi faimos. Te asigur eu ca nu!
Ii numa o gluma exista. normal ca exista si maiksa o zis intr-un interviu ca s nu credem tot ce vedem p net ca numa prostii is ... si colegii mei d cls tot zic ca nu extista da s va intre in cap ca EXISTA! numa de aia ca il urati inseamna ca nu extista? cum ar fi s zicem ca cody simpson nu extista numa de aia ca ii ca o fata si ca ii urat saracu?
anonim_4396 întreabă: