| Daniel_4881 a întrebat:

Justin Bieber Nu exista? spuneti ca nu e adevarat pls http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=playe r_embedded

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

E o gluma de prost gust. laughing Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna! happy

306 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acel videoclip ese un trucaj ce au avut cu bietun justi sunt niste dobitoci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu fa sex si ai sa afli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu! daca faci sex ai sa afili!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow...are cineva peste 14 pe pagina asta... dupa standardele conversatiei nu s-ar prea zice? Voi nu ati vazut la BBC ca s-a producatorii lui JB au recunoscut ca a fost o mascarada si ca JB era de fapt un tip mult mai in varsta dar talentat si a fost operat sa arate ca un pusti de 13 ani pentru profit? Mai uitati-va si voi la TV ce naiba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat stai calm ca justin bieber exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El chier exista nu cred ca el nu exista e stupid sa crezi ca cineva asa ca el e o holograma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, asta sigur nu-i adevarat.cum sa nu existe.astia fac glume proaste. pozele alea sunt falsificate si individul ala de 51 de ani nici macar nu canta in videoclip.SUNT INVIDIOSI PE EL!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin exista si ti-ai da seama imediat ce ai vedea totae videoclipurile pe care lea are si pe undea cantat livebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea`s prostii mai! Si nu numai pozele cu Justin de cand era mic, dovedesc ca ar fi aproape imposibil ca acel batran sa fie Justin Bieber, ci sunt muult mai multe. Cresterea lui, vocea proprie pe care NU am mai auzit`o nicaieri. si totusi: parintii, fanii care au reusit sa-l cunoasca nu ar fi atat de indiferenti sa nu observe adevarul.Si fetele care au fost cu el, nu cred ca daca stiau aceasta barfa continuau acea relatie. Ele trebuie sa stie si din moment ce nu am declarat nimic sau inca sunt moarte dupa el... Si din cauza geloziei se inventeaza zvonuri.Sau poate acel batran avrut sa devina ca si el si s`a deghizat precum Justin.Se poate si asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba exista e doar invidie in oamenii astia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce bine ar fi rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu existe?laughing)doamne alea sunt vrajeli laughing)
eu nu cred, asa zic aia din presa da is vrajeli:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba prostilort sigur ca exista dar nu ma intereseaza pentru ca eu cred in el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sper sa nu fie adevarat sunt cel mai mare fan am intrat in coma cand am auzit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca nu este adevarat, ar trebui sa fie gay ca la varsta aia sa aiba o voce asa de subtire ca a unui copil.Si este cu siguranta trucaj, deci stai linistit, JUSTIN BIEBER ESTE ADEVARAT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber exista cu siguranta si e un tip marfa. mosu ala trebuie dus la spitalu 9. asta e doar o gluma proasta el nu are voce de51 de ani si daca are cna id-ul lui J B va rog dati-mil si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti cei care spun ca J. B. exista sa-si bage capu'n veceu si sa guste ce-i acolo! Pai cum naiba sa spui ca el EXISTA daca la stiri a spus ca nu exista straight face Chiar atat de neghiobi si uitati-va la ambele imagini care le da si uitati-va ca e asemanator... si nu cred ca la 51 de ani ai mainile zbarcitewinking si vocea seamana cu a lu J. B. (ce tot vorbesc este a lu J. B). iar cu emblema de la post ce crezi? ca daca a fost pusa/schimbata emblema pe neasteptate ce ai zice? ai macar vreo dovada ca e fake sau ceva de genu? Du-te si impuscate!
Nu mai am nimic de comentat daca va da live inca un concert atunci voi crede, dar... NU EXISTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Televiziunea TheOnion? haha.toti americanii stiu ca tot ce zic ei nu e adevarat. da oricum. e un fake.si in poza aia cu masca in concert. daca te uiti cat e de distorsionata.pff cat de rau a fost modificata in photoshoprolling on the floornu e NIMIC adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber exista stai linistit daniel!:d cine a zis ca nu exista e un mincinos care face glume de prost gust...ar trebui sa v aganditi de doua ori inante sa faceti o astfel de farsa! cauta pe internet si alaturate fanclubului meu pentru a putea fii tinut la curent cu tot ce e nou in lumea vedetelor si ce se mai intampla cu J. B., lady gaga, kesha si multi altii cum ar fi michal jackson care a murit. iti putem dezvalui multe secrete din viata artistului si avem si o doamna care vorvbeste cu spiritele...deci farsa cu J. B nu e reala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine maey sa spunem ca exista. dar ce ziceti dar apare si politia care da interviu si doamna aia ...si mosu e chiar cat el de inalt.asa ca...eu cred ca nu existatonguetonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin exista l-am vazut prostule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista justin biber e un batran de 51 ani si sia facut vocea pe calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniel Justin Bieber exista! sa nu crezi ce spun aia.sunt un mare fanlove struck emblema de la CNN e total diferita, iar daca te uiti mai atent la masca de pe manechin vei observa ca parul e inversrolling on the flooriar cand canta el e playback! deci Justin Bieber EXISTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol nu exista jb mosu are vocea schimbata masca ff reala sa fim seriosi mergeti voi la un concert si la final tragetil de fata sa vedeti ca nu este real e un old phedolif laughing ce ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu ca nu treieste si nici na trait era un mos de 51 de ani si purta o masca ...scrie pe youtube justin nu exsista si o sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah as fi foarte fericita daca ar fi adevarat...il urasc:d:d:d:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca e adevarat! cine ar fi asa prost sa nu kreada confused si nu pentru ca imi place dar uitate si tu la o poza cu el! e logik! thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gluma handicapata... oh go on