E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Wow...are cineva peste 14 pe pagina asta... dupa standardele conversatiei nu s-ar prea zice? Voi nu ati vazut la BBC ca s-a producatorii lui JB au recunoscut ca a fost o mascarada si ca JB era de fapt un tip mult mai in varsta dar talentat si a fost operat sa arate ca un pusti de 13 ani pentru profit? Mai uitati-va si voi la TV ce naiba?
Astea`s prostii mai! Si nu numai pozele cu Justin de cand era mic, dovedesc ca ar fi aproape imposibil ca acel batran sa fie Justin Bieber, ci sunt muult mai multe. Cresterea lui, vocea proprie pe care NU am mai auzit`o nicaieri. si totusi: parintii, fanii care au reusit sa-l cunoasca nu ar fi atat de indiferenti sa nu observe adevarul.Si fetele care au fost cu el, nu cred ca daca stiau aceasta barfa continuau acea relatie. Ele trebuie sa stie si din moment ce nu am declarat nimic sau inca sunt moarte dupa el... Si din cauza geloziei se inventeaza zvonuri.Sau poate acel batran avrut sa devina ca si el si s`a deghizat precum Justin.Se poate si asta...
Toti cei care spun ca J. B. exista sa-si bage capu'n veceu si sa guste ce-i acolo! Pai cum naiba sa spui ca el EXISTA daca la stiri a spus ca nu exista Chiar atat de neghiobi si uitati-va la ambele imagini care le da si uitati-va ca e asemanator... si nu cred ca la 51 de ani ai mainile zbarcite si vocea seamana cu a lu J. B. (ce tot vorbesc este a lu J. B). iar cu emblema de la post ce crezi? ca daca a fost pusa/schimbata emblema pe neasteptate ce ai zice? ai macar vreo dovada ca e fake sau ceva de genu? Du-te si impuscate!
Nu mai am nimic de comentat daca va da live inca un concert atunci voi crede, dar... NU EXISTA!
Justin bieber exista stai linistit daniel!:d cine a zis ca nu exista e un mincinos care face glume de prost gust...ar trebui sa v aganditi de doua ori inante sa faceti o astfel de farsa! cauta pe internet si alaturate fanclubului meu pentru a putea fii tinut la curent cu tot ce e nou in lumea vedetelor si ce se mai intampla cu J. B., lady gaga, kesha si multi altii cum ar fi michal jackson care a murit. iti putem dezvalui multe secrete din viata artistului si avem si o doamna care vorvbeste cu spiritele...deci farsa cu J. B nu e reala!
anonim_4396 întreabă: