Cu vreo 7 ani in urma eram clasa a 8a, avusese`m sedinta cu parintii cu cateva zile in urma, ori nu`i spusese`m mamei, ori nu a putut sa ajunga.Bineinteles k notele mele erau varzaaa si absente.Intr-o seara ma intoarceam de la tara cu mama, cu bagaje dupa noi, ne suim in autobuz 220 la usa din fata,acum mama se aseaza pe scaun fix langa diriga mea :O Diriga se uita asa haotic imprejur, nu stiu ce era asa panicata si nu m`a observat nici pe mine, nici pe mama mea.Iti dai seama k ramasese`m socat cand am vazut,apoi mama se mai aseaza si langa ea p scaun si ii spun mamei : hai sa mergem in spate ca aici e aglomerat ))) si se ridica dupa scaun, cu bagaje cu tot si mergem in spatele masinii )) si acum mai spun povestea asta si toti rad cu hohote, cred ca n`o s`o uit toata viata mea ...
Pai am chiulit 4 fete de la scoala, ne-am dus la o colega, am taiat o gaina am facut gratar am baut si cate un paharel de must si apoi am venit la ultimile 2 ore ca aveam cu diriginta...ce a iesit va zic in alt episod mentionez ca eram in clasa a X-a eram mari dom'le, cu toate ca eram mari, aceasta mi se pare cea mai frumoasa amintire de care imi aduc aminte cu drag, si rad si copiii mei ce trasnaie a putut sa faca mamicuta lor draga: Asta mi se para cea mai hazlie intamplare. a ta care ar fi?
Un baiat.mai mare dek"t mine k 5 ani, m-a intrebat de sapte ori in aceiasi zi, daca ma combin k el, raspunsul meu era tot nu, dar el inca mai incearca:-))
Nuttelina întreabă:
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă: