Parola de la id nu se poate sparge
doar sa asculti ce zice unu si altu
is multe programe care iti fura parola si multe chestiii
http://pcnews.ro/2009/09/01/cum-sa-spargi-parola-de-yahoo-messenger/...sa furi parola poate poti dar sa spargi nu:)doar sa stii datele lui
Nu poti sa faci asa ceva@ nu exista asemenea programe pentru ca daca ar fi existat ar fi fost un haos cu yahoo. daca vrei neaparat sa afli o parola de yahoo iti sugerez sa instalezi in pc un keylogger (memoreaza tot ce scrii inclusiv parolele de yahoo) sa ti inviti niste copii pe care vrei sa i lasi fara cont si sa- i lasi sa se loghezi la tine in pc! dupa ce pleaca deschizi keyloggerul si vezi parolele si gata! dar altfel nu poti sa faci nimic
Nu exista asa ceva impaca-te cu ideea. Daca vrei sa te amuzi putin totusi cauta asta pe google sa vezi ce isi bat aia joc de tine
@andrei123: eu pot sa ma fresc chiar si de asta! Am adresa de mail alternativa pe care sunt instiintat daca cineva imi modifica parola. Din emailul pe care il primesc pot sa-i anulez modificarea pe care mi-a facut-o si apoi sa intru imediat si sa-mi pun alta parola. N-are cum sa-mi fure id-ul! : D : D
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: